dagen och dagens låtar!

idag då vaknade vi väldigt tidigt här uppe! och åt frukost nån gång vid kvart i åtta. och idag så har vi varit och handlat och vi har åkt snöskoter i cirka 3-4 timmar! såååå jäkla roligt och skit fin utsikt. orkar inte lägga in bilder från mobilen nu, gör det imon eller när jag är hemma. men tror ni överlever. och just nu sitter vi med öppen spis och lyssnar på musik samtidigt som barnen dansar och "sjunger" med. HEJDÅ!
världens sötaste nina!
Bill Withers – Grandma's Hands
Anthony Hamilton – Mama Knew Love
Anthony Hamilton – I'm A Mess
Bill Withers – Lean On Me - Single Version
Rickey Godfrey – I Forgot To Be Your Lover

UPDATE I IDRE.

hejjj, vi kom fram någon gång vid kvart över tio igår kväll. satt uppe och pratade lite och sen somnade vi! och denna dagen har spenderat mest utomhus. vi har åkt pulka med barnen och sen åka jag, pappa och susanne längdskidor hahaha första gången jag gjorde det, i början kom jag inte ens framåt men det gick bättre sen men jag ramlade faktiskt bara en gång! ska åka imon med och då ska det gå undan. och jag har suttit och sniffat på lilla Nina (som jag är faster till) och hon luktar så himla gott! MYSIGT VÄRRE! men nu ska jag umgås lite med min familj och gosa med Nina lite mer. HEJDÅÅÅÅ

update från bilen!

hej bloggen. va bara i skolan halva dagen idag. för sen gick jag hem till pappa åt och sen åkte vi hem till mamma hämtade min packning och runt 13:30 så lämnade vi lilla värnamo. vi har kanske lite mer än 2 timmar kvar. börjar få väääldigt ont i benen och känner att det inte skulle skada med att få in ny luft i bilen haha! men vi sitter här och käkar kolasnören, ni vet såna snören som alltid va så poppis när man va mindre och man verkligen älskade dom och så hade man tävling om vem som kunde göra mes knutar på sitt godissnöre utan att det skulle gå sönder! hahah. men har inte mycket mer att säga. vi hörs antagligen imon CIAO!


idre imon!!

HEEEEJJ BLOGGEN! tisdag är det idag dåååå och skolan idag va som den alltid är. och sen efter skolan hade jag gitarr vid 3 ååh är så härligt att börja ta lektioner i det igen! sen så efter det fick jag vänta lite sen så började mig&agnes sång första gången idag. detta kommer bli så himla kul! vi ska jobba med noter och sånt och massa! sen kom jag hem åt och nu har jag kollat runt lite på datan så nu ska jag packa för imon bär det av mot idre! ÅÅÅH JAG LÄNGTAR SÅ GRYMT MYCKER NI ANAR INTE!!!!! men som sagt så kommer jag ta med datan och allt det där så aah ni kommer uppdateringar! ska äntligen få träffa min underbara bror och hans familj. saknar dom så mycket. men aja nu mååste jag faktiskt packa! BYEBYE!
http://lovestoriess.blogg.se/
här är en länk till en novellblogg här i värnamo som jag läser haha. först så kom jag in på den på nått sätt och så tänkte jag typ "vad är det här?" så började jag läsa för skojjs skull men nu är jag seriöst fast! hahaha. men kolla in den vettja.


MÅNDAG, 20;59

HEEEJ! jag kollade nyss min blogg och märker att jag skriver alltid lååånga inlägg. förlåt om ni tycker det är jobbigt och sånt, men har så mycket att skriva om hela tiden! ska försöka att korta ner dom lite. och nu tänker ni säkert varför jag bloggar på en måndag för jag gör ju aldrig det annars..men jag har typ inget annat bättre för mig så satte mig vid datan fast jag egentligen borde göra viktigare saker som att tex plugga men ORKAR INTE! och sen så måste jag packa för på onsdag åker jag till idre med pappa&susanne. kommer ha med mig datan så jag kan uppdatera lite i alla fall. men va i skolan idag och det var precis som vanligt. sen musikal lite senare och det gick bra! sen åkte hem duschade ätit lite mackor och nu ligger jag här utslängd i min nya säng! det blev en 120 cm. skiiithärlig är den ååh älskar den. och imon börjar min gitarr och min sång så är glad och ser fram emot morgondagen! PUSS&KRAM!

Carrie Underwood – Temporary Home
Agnes – When You Tell The World You're Mine
Daniel Norberg – High And Dry
Alessandro Safina – Your Song
Brolle – En sång för dom (akustisk version)
Glee Cast – Gold Digger (Glee Cast Version)

GIVE ME!


GRATTIS AMANDA!

HEYYY! igår kväll så hade vi gäster då och ah det va kul som vanligt när just dom är här. hahaha! blev mycket skratt och sånt. sen så somnade jag någon gång runt 3 eller halv 4. och idag på morgonen så gick jag upp vid 9 för att gå på gudtjänst i kyrkan skönt sen när konfirmationen är över för då slipper man tidiga söndagar! och jag gick dit med evelina som vanligt! hahaha efteråt va ju bäst. sen så sitter jag här nu och äter upp resten av mina chips från igår..idag så KANSKE ska vi åka och köpa ny säng till mig äntligen!!! jag har en 90 cm säng just nu och den är ju minimal jag själv får knappt plats längre haha! så vi ska skaffa en 120 cm till mig men jag vill ha 160 cm. vi får se hur det blir med det! och så ska jag va med amra med så ska kontakta henne och ta reda på om hon vill hänka på till jönköping och köpa sängen! men HEJDÅÅÅ!
igår dagens outfit.

VÄRLDENS BÄSTA AMANDA BROWN FYLLER ÅR IDAG MED!!
15 ÅR NU ÄLSKLING, HOPPAS DU FÅR EN JÄTTEFIN FÖDELSEDAG, ÄLSKAR DIG.

BOY'S

har man tråkigt så har man.

Utsidan
1. Ska han ha långt eller kort hår? något där emellan
2. Fixad frillan? njaa..beror på men helst fixat
3. Klä sig snyggt? jaa!
4. Snobb, punkare eller hiphopare? eehm.. vanligt? haha
5. Lång eller kort? något längre än mig själv
6. Ögonfärg? spelar ingen roll
7. Hårfärg? brunt eller ljusbrunt
8. Ska han ha muskler? jaa, lite i alla fall
9. Ha någon piercing? isåfall ska det va i tungan/ögonbrynet/örat
10. Vad kollar du på först tex. ögon, hår osv? hur han går, ansiktet, rumpan haha fråga inte varför?, armarna och håret och händerna


Insidan

1. Ska han vara blyg eller social? social, fast gulligt med LITE blyghet.

2. Ska han vara romantisk? jaa
3. Ska han vara lätt att prata med? jaa
4. Ska han vara rolig? jajjemen
5. Ska han vara omtänksam? japp
6. Kontrollfreak? nejj
7. Ska han bestämma allt? nej inte allt
8. Ska han beskydda dig? ja men inte för mycket
9. Ska han kunna lyssna bra? jaa

10. Ska han lita på dig? absolut


i love you, and i tell you everyday

jag, mamma och bengt va ute på sjön innan och åkte skridskor riktigt fint väder idag! det var jättehärligt. tog lite fina bilder från mobilen. sooom jag saknar min älskade kamera jag har varit utan den i flera månader nu. och jag som alltid tog bilder varje dag innan den gick sönder måste prata med pappa! MÅÅÅSTE HA DEN!  haahha besatt? JAA! hahaha. men nu ska jag fetta mig med chips och fixa lite bilder BYEBYE!

lördag morgon 22/1-11

nu är jag vaken! jag drog aldrig till amra igår för dom skulle ha gäster. så jag va hemma och kollade på 101 dalmatiner med mamma&bengt asså dom filmerna är seriöst sjuuukt jävla söta! asså hundarna är så söta man får typ panik!! sen så efter det så satt jag kvar och kollade på filmen spanglish den va helt okej typ haha! sen så somnade jag väl runt halv 2-2! och sen vakande jag nu vid kvart i 10 och funderar på att dra mig neråt för en macka men orkar inte!!! är skitseg just nu..och ikväll får vi gäster men hahah det hade jag glömt! men HEJDÅÅÅÅÅ!

bästa dagen på länge!

mitt ord för denna dagen hittills är HAHAHAHA!
jag missade bussen idag på morgonen..kom precis i tid till skolan och så hade vi musik och vi håller på med att göra musikvideos och det går riktigt bra för våran grupp! och sen så hade vi lååång håltimma och då hade vi tänkt att spela biljard men så blev det ikke! så jag&evelina tog 2 gitarrer och satte oss och spelade lite allt möjligt sen så spelade vi just the way you are och så sjöng jag. hahaha sen så efter när jag sjungt klart ser vi hur typ 10st tjejer i sexan eller nått står och kollar på oss och typ ler skitmycket så söööta!! sen så hade vi svenska och sen lunch HAHA och kan inget annat än att skratta åt lunchen fyfan va kul det va. jag&amanda G haha vi satt och skrattade nonstop hela luchen, den tjejen kan verkligen få en att skratta. asså ni fattar inte hur jävla sjukt detta är men när jag satt och skrattade så hade jag skrattat så mycket så det kändes som om jag hade magknip&världens träningsvärk på samma gång HELT SJUUUKT! sen efter flera års skrattande typ...så hade jag matte&NO och då så hände det lite grejer! hahaha asså linn hade med sig sin coca-cola och då så eftersom hon är typ förskyld och sånt så skulle hon dricka colan fast utan kolsyra så hon börjar skaka den sketamycket men då kommer jag världens smartass och säger nejj men linn jag vill bara ha en klunk innan du tar bort kolsyran! och då ger hon mig colan och då¨öppnar jag den och den börjar spruta HUR MYCKET SOM HELST! HAHAHA! så hela evelinas stol blir blöt och halva colan ligger på golvet HAHAHA! snacka om smarta....sen så efter skolan så slängde jag igen mitt skåp så det typ gick sönder så min sån dära krok som gör så skåpet stängs typ blev helt böjd så jag kunde inte stänga mitt skåp och först började jag typ gråta haha men sen fick jag världens skrattanfall! men sen kom åke och hjälpte mig men jag kommer typ inte få upp det på måndag! men aja... detta var min dag iallafall HAHA! ni skulle vatt med..men nu är jag hemma så nu vet jag inte vad som händer kanske drar till amra senare och kanske sover där vi får se! PUSS&KRAM.

you put the joys in my life

HEEEYY! nu är jag hemma efter en lång torsdag! skolan idag va lika rolig som vanligt och hahah sen hade vi hemkunskap efter lunchen och idag gjorde vi piroger HAHAH! och jag och linn har ju alltid lika kul HAHA och det slutar med att linn börjar prata med sig själv..sen pratar hon med diskhon..HAHAHAHA! och sista lektionen va drama. och då så fick vi en dialog i läxa som vi arbetade med hela lektionen och sen när alla hade gått så var det jag, tindy, julia E, evelina, klara och johanna kvar. och då satte micke (våran dramalärare) på muski skithögt HAHA och det va typ green day med american idiot så alla vi som va kvar börjar dansa sjuukt galet men så kul. ÅÅÅH MIN KLASS ÄLSKAR DEN! sen så efter typ en kvarts headbangning eller hur man ska säga! så gick jag&evelina ner mot konfan. och på konfan idag så gjorde vi teater om de 10 budorden. och jag, matilda och victoria fick "inte stjäla" HAHAHA vet inte om man ska skratta eller gråta åt våran teater. hela teatern slutade med att victoria&matilda fångade mig i ett nät HAHAAHAHA. sen efter så väntade jag&evelina på att våra föräldrar skulle komma och hämta oss och då fick vi låna en gitarr och så satt vi och sjöng och spelade i typ en halvtimma eller nått sånt, megamysigt. men nu ska jag hitta på nått..får se vad det blir..duscha kanske..men aja HEJDÅÅÅÅ!
jag älskar dig

min måndag/tisdag&onsdag!

TJEEEENA! bloggade ju inte i måndags men som ni vet är det den dan min blogg inte uppdateras för sitter inte vid datan måndagar. men va i skolan som vanligt sen så gick jag&amra på stan köpte lite nya grejer som ni får se en annan dag orkar inte ta bilder just nu! sen så gick jag till mormor&morfar som vanligt sen så hade jag ju musikal och då fick jag reda på att han som ska spela peter pan (vi ska göra peter pan i musikalversion) ska flytta så då undrade dom om inte jag kan ta hans plats som peter pan, och jag blev SKITGLAD! för det är ju peter pan allt handlar om och åååååhh är så himla glad men nervös som sjutton! sen så fick jag reda på att mina sånglektioner börjar nästa vecka med så det rullar på bra nu!! sen igår (tisdag) så efter skolan va och jag&amra på stan IGEN haha för amra skulle köpa present till hennes bror hittade skitsnygga jeans. och så fikade vi jättemysigt älskar dig gumman. sen så sov jag hos pappa inatt. och idag började vi skolan med att åka skridskor jag invigde mina nya! skitbra och megasköna. och resten av dan har bjudit på massor av skratt som vanligt. så nu är jag hemma och har ätit och nu ska jag städa mitt rum lite grann! HEJDÅÅÅÅÅ

summer.summer.summer...

nu längtar jag bara tills man får gå ut i ett par snygga short och linne och en snygg jeansjacka till! för nu är liksom julen över och det har blivit nytt år och min födelsedag är förbi! så nu är allt viktiga slut. så nu vill man bara ha sommar!! och allt nytt folk man träffar och minnen som skapas asså när sommaren är i gång så är det precis som om man får ett helt nytt liv och allt blir till en ny värld ÅÅÅH MAN KAN INTE HATA SOMMAREN OMÖJLIGT! känner på mig att denna sommaren kommer slå alla hittills! :D nu ska jag duscha ciao.

ååh en sexig hora!

TJENAREEE!! igår när lina kom så fick lina snespel och satte sig i hörnet av mitt rum och läste igen hela min bunt med veckorevyn HAHAHA. sen så kollade vi på wrong turn 3. så sjuk skräckfilm skrattade som vanligt åt som filmerna,vanliga människor hade blivit äcklade&rädda..men så satt vi där och kollade på den med massa "gottiga" grejer som glass,chips med dipp och godis och världens godaste dricka! kopparbergs cider hallon/lime, fast alkofri. sen sååå kollade vi liiite på hipp hipp hora sen gick vi och la oss. lina somnade typ direkt.. och idag på morgonen vaknade vi runt halv tio. och då satte vi oss och översatte sexy bitch till svenska HAHA SÅ JÄVLA KUL! åååh en sexig hora. sen när vi gick ner och skulle äta frukost och lite sånt så fastnade vi på att översätta sjukt roligt. översatte massor av akon's låtar och 50 cent's candy shop HHAHAA! "jag är en erfaren vetrinär när vi kommer till den här skiten!" och sen har vi ju den med "så erotiskt i hennes badskor!" HAHA. harregud..men sen så åt vi frukost sen så satte vi oss och kollade på den senaste saw filmen, sett den innan. den är faktiskt bra! sen åkte lina hem och nu sitter jag här i sängen och har precis städat! måste göra min gaderob med. världens bombnedslag där inne...men HEJDÅÅÅÅÅ. tack lina för kvällen/morgonen FAN TJEJEN love you ;)


soft dag

WHATUP! försov mig idag IGEN men fick åka in med jeffan för hon missade med bussen haha! och idag va dagens AS SKÖN. började med musik sen direkt hade vi NO sen hade vi svenska och eftersom en av våra lärare va sjuk så slutade vi halv 12. sen så vid 1 så gick jag&lina till mossle för att se om vi kunde praoa där. så nu ska vi va där vecka 12 ÅÅÅH KOMMER BLI SÅ JÄÄÄVLA NICE. ni anar inte! sen så efter det gick vi hem till lina och åt lite och sånt sen så gick vi ner till stan och vandrade runt där typ 2 timmar. hittade massa grejer som gärna av någon anledning råkade hitta hem till min gaderob..haha. sen så åkte vi hem och nu sitter jag här och håller på och städar mitt rum asså får panik på mitt rum. det är så litet så det blir stökigt lika fort som jag tar bort nått från den platsen! men lina kommer om en timma eller två. sen ska hon sova här och vi ska kolla på massa filmer och äta "gottiga" grejer HAHA. men byebye!

lätt dagens citat:
- ska du lura i din gura!!
- ååh det är en liten gur i min lur!
- oooh no he's in my lura, but i promise i won't say gura.
HAHAHAHAH! så sjuukt dålig humor vi har!

keep holding on -

HALLLÅ I STUGORNA! för sov mig lite idag men hann med bussen i alla fall! eller först körde den förbi mig men sen på ena hållet så såg den mig! såå sjukt så säger busschauffören bah "sorry, jag såg inte dig innan" HA-HA-HA lata gubben orkade antagligen inte stanna just då..jag har liksom en reflexväst som täcker hela min jacka?! så kör han förbi med helljus nääh såg verkligen inte! åååh blev så arg!! men i alla fall så har denna dagen varit ganska lugn typ varit ganska seg idag. men på lunchen så drog jag,amanda och antonia till honaryds pizzeria och beställde en familjepizza HAHA! sen gick vi hem och åt den hos antonia! sååå gott! haha och det blev självklart massa skratt, åååh älskar verkligen er tjejer. sen så gick vi till skolan hade hemkunskap satt bara och snackade hela lektionen segt. och efter skolan så va jag,caroline och evelina kvar i skolan lite sen gick vi te willy's köpte dricka sen så gick vi till skolan igen för att hämta tessan! sen gick alla vi ner till konfan hahah! sen så va det konfa då och det va lika chill som alltid. sen så va vi hos några vi känner för att jag skulle snacka med en av dom för att prata om mitt&linas prao.  sen åkte vi hem och sen dess har jag ätit och pluggat SO är helt seg i huvet nu!! nu ska jag se vad jag kan ha på mig imon i skolan HAHA! har inget bättre för mig just nu..HEJDÅÅ BLOGGEN.

NEW SHOES!

MINA NYA SKOR.
SKOTREND 655:-
men innan va dom typ lite gråa och såg slitna ut. men lilla smart jag tar ju sån där kräm istället för spray när jag ska inprignera dom eller hur man säger. så dom blev bruna! för på mjukt skinn ska man inte ta sån kräm för då skiftar dom färg fick jag reda på EFTER! SMARTAAAASS. men dom är fortfarande sjuktsnygga&sköna att gå i.

I'm back!

dålig uppdatering i know! men har inte haft tid! bloggade ju senast i söndags på min födelsedag. och sen i måndags drog ju skolan igång, det va skönt att komma tillbaka och börja leva det vanliga livet igen! men det är inte speciellt kul om man tänker på att 2 jobbiga prov ligger framför mig! först SO franska revolutionen (döda mig...) sen NO prov typ 30 sidor! (döda mig...). men sen så efter skolan va jag skittrött och gick hem till mormor åt sen somnade jag i deras säng haha! sen hade jag 2 timmars musikal. åååh detta kommer bli så himla kul längtar tills vi ska visa upp. sen så kom jag hem och åt duschade och somnade i soffan! tisdags va skolan världens chillmode. sköna lektioner och aah allmänt gött. sen så efter skolan gick jag hem till pappa åt väntade på mamma vi åkte ner till stan köpte världens snyggaste skor te mig ÄLSKAR DOM. sen så åkte vi hem och hämtade min andra spruta mot livmoderhalscancer. och sen så åkte vi till BB och tog den för en vi känner jobbar där så hon tar dom på mig. sen så åkte jag hem till pappa och sov där inatt. och idag på morgonen så vaknade jag och va skitlam haha. kom tio minuter försent för gick från pappa vid 8 smart där sandra. och idag så har det varit en bra dag i skolan så nu sitter jag här och lyssnar musik ska äta mig lite mätt glass&chokladsås nu HIHI! och göra igjordning min nya kalender för detta året HEJDÅÅÅÅ

min födelsedag:

hejj har inte blivit någon uppdatering idag för har inte suttit vid datan och inte orkat. igår så hade jag&amra världens bästa och sjukaste och mysigaste kväll&natt! vi kollade på film,pratade åt god mat och glass! jag fick present precis när det blev söndag! och då fick jag hårspray&ansiktsmask. sen så gick vi och la oss runt 2 tiden och somnade halv 7 idag på morgonen! sen så vaknade vi runt 12-1 och gick ner och åt frukost sen sjöng amra och min familj för mig haha! sen så åkte amra hem. och jag låg och chillade nån timma. sen så duschade jag och sen kom lite gäster. så idag har jag fått pengar och presentkort. och eftersom mobilen från pappa va en för tidig present och datan med så har jag inte fått nått mer. men jag är jättenöjd och skitglad för jag&amra taggar göteborg!!!! vi ska dit 5 februari guuud va jag längtar kommer bli så sjuktbäst! men aah nu så sitter jag här i soffan medans dom vuxna pratar. nu ska jag kolla färdigt på 17 again! zac efron är överhet i den filmen!!!! dampar sönder. skolan börjar imon med längtar på att få träffa alla men det väntar jobbiga prov denna månaden! MEN HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!

GRATTIS SANDRAEKDAHL!

JAG FYLLER ÅR!!! OCH DEN HAR BÖRJAT HUR BRA SOM HELST. MED AMRA! VI SITTER OCH SNACKAR OCH HAR SKITMYSIGT SKA TA MER GLASSSSSSS :D:D:D:D:D:D OCH AMRA SITTER OCH SJUNGER JÄTTEFINA SÅNGER FÖR MIG. OCH NYSS RINGDE PAPPA OCH HELA DEN FAMILJEN OCH SJÖNG SÅ MIN MOBIL TYP BRANN UPP HAHA NÄÄH MEN JÄTTEGULLIGA ÄR DOM MEEEEN HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!

- how fast does that van go??
- ååooh lets find out!!!!!
(springer som fan)
HAHAHAHAHA!
- btw..I LIKE TO LICK IT!
HAHHA!


långt inlägg 10;41

igår så åkte jag till amra typ lite senare efter jag bloggat på morgonen! haha och som ni läste igår så har vi börjat med "amra har en åsikt" här på min blogg. jag har liksom funderat länge på att inte bara skriva om min vardag och sånt. så detta blir nått nytt och hoppas ni gillar det. det går ut på att amra varje vecka tar upp nått hon tänkt på och så aah lägger delar hon med sig av sin åsikt med er! kul va?? men iallafall igår så lekte jag med amra då! vi typ chillade först och satt och pratade ÅT MAT haha! och jag försökte berätta om min bok men det tog typ hundra år tills amra sa SANDRA JAG LÄSER DEN NOG ISTÄLLET, DETTA TAR JU FLERA ÅR! hahahaha. och sen efter att vi ätit både mat&efterrätt så tänkte vi att vi behövde frisk luft och motion. så vi gick runt bolaskogen! och sen så sista biten fick vi springa för då stog mamma och väntade på oss och vi fick typ håll direkt..duktigt där..sen så åkte jag hem och igår spelade jag gitarr och sjöng och gjorde det typ halva kvällen. sen kollade jag ju självklart på lets dance för det började ju igår haha! jag ääälskar han tobias han som är proffs, sååååå grym ni ska se hur han kan röra sig SJUKT! men det va kul och bengt var på värsta bästa humöret han satt och fnissade och skrattade typ genom hela programmet! HAHAA! sen så gick jag typ och la mig och jag har aldrig sovit så dålig som jag gjorde inatt jag låg och drogade lugn musik i typ hundra år och somnade lite men sen vaknade jag och va as pigg! och så slutade allt med att jag somnade vid halv sex idag!!! så har ont i huvet nu. men idag så kommer amra till mig senare så ska hon sova här inatt för mamma&bengt ska bort! men nu ska jag städa mitt rum så hejdååå.
JÄVLAR LÅNGT INLÄGG HAHA! GRATTIS OM NI ORKAR LÄSA.
bengts bästa kommentarer igår:
- BOOOORN TO BE FAAAT!!!
- hörö dudu! chilla snacket lite nu va..
(HAHAHAHA)

AMRA HAR EN ÅSIKT!

hheeeey!!!! it's amra bitches ;)
vill bara säga att det är officiellt att vi inviger min kategori "amra har en åsikt" på sandras blogg.

vi sitter i alla fall i min säng och gör nasty things ;) hehehh bara att joina om ni vill !!
HÄR KOMMER ÅSIKTEN

Säga att man hatar någon, när man inte känner personen.
t ex. -jag hatar justin bieber!
det går ju inte, för man känner inte personen, du kan hata hans stil/grej men inners inne är det för att han om du är tjej vet du att du aldrig kommer få honom, och om du är kille är det inte för att han är ful och suger utan för att tjejer avgudar honom. Lets be realistic.
ett annat ex är när man säger gud vad jag hatar henne/honom, men inte har någon anledning eller relation mot/till personen. utan bara känner sig "hotad" av personen.
säg inte att du hatar någon när du inte vet vad det innebär
ha en fortsatt bra dag/kram amra

all that you have is your soul..

umgås du inte med maria hellström?
svar: nejj jag umgås inte med henne längre. de var inte mitt fel, men vill inte prata om det.

igår kväll satt jag i soffan men min familj och tog det lugnt. sen la jag mig och läste mig bok OMG trodde jag inte kunde andas där ett tag..skitbra! sen så låg jag och smsade med amra. GUMMAN ÄLSKAR DIG!. sen somnade jag nån gång vet inte när. nu har jag precis och ska ner och äta antar jag. idag ska jag kanske till amra och va med henne och vickan. men inte säkert än vi får se när amra vaknar! hahah asså igår smörjde jag mig in med min bodylotion med brun utan sol i. och jag tyckte jag hade gjort det jättenoga och blev nöjd. och nu på morgonen haha på mina ben på baksidan har jag missat lite här och var hahaha! men det blev faktiskt bra om man inte kollar just där! så nu sitter jag här och ser liiiite brun ut. men HEJDÅÅ hoppas ni får en bra dag.

you are to wonderful-

nu är jag inne efter att ha ridit, faktiskt! det va riktigt skönt jag och mamma tog hästarna och red ut på ängen här jämte vårt hus. och det är värsta mycket snö så galopperade vi och massa skitroligt. jag rider ju inte alls längre typ men när jag väl gör det så märker jag att jag ändå saknar det på nått sett. men aja! och mina tår är borta totalt, mina ridskor är skitkalla så mina tår blir heltfrusna haha, lyyyckat! pratade nyss med min pappa, hade glömt ringa honom häromdan och glömt det nu typ 2 dar! uupss, dom är uppe i göteborg som vanligt jag skulle egentligen va där nu men det blev inte av så aah. för min syster kommer med sin nya kille och hälsar på nu över helgen så dom hade varit och hämtat dom nu. pratade med henne åååh gud va jag saknar henne inte träffats på hundra år känns det som:( men aja... nu ska jag sätta på en film så BYEBYE!

böcker!

antonia åkte hem nån gång vid halv tre igår. och resten av dan tog jag det lugnt jag gjorde ansiktsmask och hårinpackning och massa grejer skiitskönt längesen jag kände mig så fräsch och ren! och sen så åt vi as god mat på kvällen och sen satt vi och tog det lugnt i soffan. sen läste jag klart bok serien tillsammans igår med GAAAH så perfekt slut! och nu har jag börja läsa typ den sista boken i twilight serien eller tror det är den sista vet inte den, heter iallafall, så länge vi båda andas skitbra!! så nu har jag varit vaken ett tag och mamma och bengt åkte in till stan så nu är jag ensam hemma, så nu sitter jag och kollar på madicken på teve haha så himla gullig! vet inte vad som händer resten av dan men aja nu ska jag frukost så hejdåå

godmorgon 12;54

godmorgon nu sitter jag och toni här och ska äta frukost! vi vaknade runt tolv tiden. vet inte när antonia ska hem men aah sen resten av dagen har jag ingen aning om vad som hääänder får väl se om nått intressant dyker upp tonight.igår kväll va mysigt vi satt i soffan med pepparkakor och mjölk och kollade på film vi kollade typ hälften på takers och sen på valentines day GAAH den filmen dödar mig helt och hållet. om ni inte sett dom KOLLA!  men nu ska vi äta skithungriga hejdåååå

och juste jag kollade på en annan film som heter, we were soldiers ,alla borde se den! jag gråter alltid lika mycket åt den filmen..det handlar om krig mellan typ amerika och vietnamn tror jag! och uusch den är så hemsk för man får se hur allt gick till och när deras familjen fick brevet om att deras män hade dött. jag börjar typ gråta när jag skriver detta! men KOLLA PÅ DEN!

jahaaaa...

HAHAHA går inget annat än att skratta...
nu har mitt inlägg gått bort 2 gånger!!!!! så är arg nu! hejdå.

godmorgon 11;36

odmorgon!! vaknade runt tjugo över och idag ska jag va med antonia! guud va jag har saknat den ungen ska bli så kul att få träffas, för vi träffas ju nästan varje dag annars eftersom vi går i samma klass. så det känns typ konstigt på nått sätt! hon kommer snart tror jag. så nu ska jag sätta på spotify och fixa mitt rum lite och fixa mig själv med!
hehe hejdåå!
mina favorittjejer!
amanda till vänster och antonia till höger!
älskar er.
(fråga inte om min egen pose på bilden HAHAHA!)

grattttttis

GRATTIS JETA! LOOVE YOU GIRL. 15 ÅR NU.



amra is in the house

HEEEEEJ! nu sitter jag här med amra och hon har hittat ut hit igen! HAHAHA. men jag har duschat och så innan hon kom. så nu sitter vi här och jag börjar snart lipa annars är det prima hahaha, men aah nu ska jag göra kaffe till mig men har inte mycket mer att skriva CIAO!
jag och amra i våras..eehm..fråga inte!

HAHAHAHAHHAA!!!


-

jag måååste bara skriva detta!
HAHA! här kommer lätt kvällens skratt än så länge.

bengt går igenom köket och säger:
B- I must pissing!!!
(och går in på toan..jag sitter kvar i köket)
S- HAHAHAHAHAHHAHA.

updaaate 20;24

såhäääär tråkigt har jag välkommen till min kväll -.- ska äta nu sen ska jag och bengt kolla på good luck chuck asså älskar den filmen hahaa!!! ni får en dålig cambild på mina ny öronhängen jag köpt det står love på dom på bilden men det var liksom 3 i ett. och dom andra 2 är likadana fast det står harmony på ett par och peace på ett par. skitsnygga enligt mig. finns på JC. nuu ska jag sätta in mat i mikron HEJDÅÅÅÅÅ!!
HAHAHHAA!! varför är detta så kul?!?! HAHAH!

-

"jag läser om och om igen.
jag gråter, jag skakar, jag får ont.
ont pga saknad
ont pga dig
ont pga allt det som hänt.
från ett perspektiv har jag det bättre nu,
men från ett annat är jag inte hel.
om det är detta jag måste gå igenom för att förstå.
då  gör jag det, fast jag helst inte vill.
men antar att det är det jag måste göra!
du har ny vän som du säger att du älskar mest.
innan va jag den vännen, men antar att det inte va rätt.
jag kände rätt, och så mycket jag vet så gjorde du med det.
vet inte hur många gånger jag har varit nära att smsa dig.
så fort nått händer är det som en vanligt reflex att kontakta dig
men precis när det sker då kommer det tillbaks till mig
och då är jag inte hel."jag läser om och om igen.
jag läser om och om igen.
jag gråter, jag skakar, jag får ont.
ont pga saknad
ont pga dig
ont pga allt det som hänt.
från ett perspektiv har jag det bättre nu,
men från ett annat är jag inte hel.
om det är detta jag måste gå igenom för att förstå.
då  gör jag det, fast jag helst inte vill.
men antar att det är det jag måste göra!
du har ny vän som du säger att du älskar mest.
innan va jag den vännen, men antar att det inte va rätt.
jag kände rätt, och så mycket jag vet så gjorde du med det.
vet inte hur många gånger jag har varit nära att smsa dig.
så fort nått händer är det som en vanligt reflex att kontakta dig
men precis när det sker då kommer det tillbaks till mig
och då är jag inte hel.

GODDAG!

ligger här i sängen nu och har gjort det ända sen jag vaknade och det var runt ett tiden! jag somnade mellan halv 5 och 5 igår!!! heeeeelt sinnes..men john&sebastian va ju ganska sociala så va ju inte ensam. men som sagt jag ligger här med min ena katt som ligger på min rygg och snarkar sååå söt. men funderar på att spela lite gitarr nu.inte mycket mer att säga, CIAO!
bild från i sommras.
saknar alla människor från i somras.
vilket aldrig kommer bli som då igen, aldrig.

23;45

" en tår faller..nu kommer fler.
alla stunder och upplevelser tillsammans kommer alltid finns kvar.
jag kan sakna dig så det gör ont ibland
samtidigt som jag hatar det du gjort.
det blir för mycket på samma gång kan inte hålla tillbaka.
vi hade löften, men du bröt som så hårt..
så hårt som jag inte ens trodde man kunde om man verkligen älskar. "
en tår rinner faller..nu kommer fler.
alla stunder och upplevelser tillsammans kommer alltid finns kvar.
jag kan sakna dig så det gör ont ibland
samtidigt som jag hatar det du gjort.
det blir för mycket på samma gång kan inte hålla tillbaka.
vi hade löften, men du bröt som så hårt..
så hårt som jag inte ens trodde man kunde om man verkligen älskar.

daniel!

HAHAHAHHA!
skönare kille får man ju leta efter.. här har ni även daniels blogg
http://finest.se/danielparis

onödigt inlägg??

just nu ligger jag i mamma och bengts säng och kollar på fångarna på fortet! nyss kollade jag på the challenge helt okej film inte jättebra haha okej den är.. tråkig! men längesen jag såg den nu så aah, haha men nu ska jag kolla på fångarna så hejdååååå
vem tror ni vinner kvällens tävling?

1 janurai 2011, 15;20

slutet av igår va riktigt kul faktiskt haha. för alla föräldrarna hade sitt egna lilla disco som det alltid blir i slutet varje år! och då är man ju alltid med och dansar haha aah harregud..sen så sjöng jag och spelade gitarr för dom med bara för dom och det slutade med att 3 började gråta och massa HAHA! iallafall..sen så åkte vi hem och när jag la min i sängen va hon fyra! och jag har sovit så jäkla skönt! och så vaknade jag tio i tre...så nu sitter jag i soffan med mina päron och kollar på teve. ska snart äta tror jag, vet inte vad som händer idag får väl se! hejdååå

RSS 2.0