du är den som får mig att le, får mig att le på riktigt!


solardag!

jag har det superbra i Göteborg! legat i solen idag och stek! nu blir det världens godaste mat luktar hur gott som helst...MMMMM!! slänger in ett inlägg senare innan jag somnar elle nått kanske HA EN BRA VALBORG GOTT FOLK!

här har jag legat hela dagen!


beautiful day!

hejj hopp va dålig uppdatering det är här då!! förlåt..men har haft så sjukt fullt upp och allt har varit helt upp och ner nu det senaste! orkar inte skriva om allt som hänt och hit och dit. men idag har jag haft skola och där hade jag världens krig med adis på konstgräset! slutade med att jag hade massa såna där gröna pluttar ÖVERALLT och nu menar jag verkligen Ö V E R A L L T!! och jag råkade dra sönder adis tröja hahahhah! älskar dig, sen hade jag konfa gick lite på stan efter det sen så va klassen på en teater SKITBRA!! va hemma någon gång innan tio typ. duschade och nu sitter jag här och lyssnar på musik tror jag ska kolla film efter detta inlägget! men imorgon så ska jag möta upp antonia på morgonen för sen ska vi till ungdomsmottagningen med skolan. sen efter skolan bär det av till Göteborg med pappa! men godnatt och sovgott.

ikväll kommer jag somna
med ett leende på läpparna.
ett bra tag sedan jag gjorde det
haft så mycket som tynger mig.
men med bara ett sms,
så drar du mig upp
högre än molnen!

SVAR PÅ TAL!

mia om gårdagens köp!:
vilken outlet? märkesoutlet elr outletshopen? :)
mia om gårdagens köp!:
vilken outlet? märkesoutlet elr outletshopen? :)

svar: på märkesoutlet :)

-

I was dreaming of the past,
And my heart was beating fast.
I began to lose control,
I began to lose control.
I didn't mean to hurt you,
Im sorry that I made you cry.
I didn't want to hurt you,
I'm just a jealous guy.

I was feeling insecure,
you might not love me anymore.
I was shivering inside,
I was shivering inside.
I didn't mean to hurt you,
I'm sorry that I made you cry.
I didn't want to hurt you,
no I didnt,
I'm just a jealous guy.

outfit!

inte så bra outfit bilder. men det får gå!
såhär ser jag iaf ut idag. måste gå nu ha en bra måndag puss!

litet gulligt inlägg!

hejjj! vaknade runt åtta idag med men tvingade mig själv att somna om så jag sov till typ typ elva. och då kollade på pirates of the caribbean 2, dom filmerna är fan bra asså måste kolla trean ikväll.. blir typ desperat!! men nu har jag duschat och ska göra mig ordning för vid tre ska vi till Bengts pappa och fira honom så CIAOOOO!

amra mekic!

sitter och messar med Amra, hon är ju i spanien och har varit där sen i onsdags och kommer hem på onsdag. saknar henne så det gör ont alltså bryter snart ihop här hemma!!! saknar våran dåliga humor och ooootroligt dåliga skämt hahahaha! KOM HEM NUUUUU VAFAN!!!

we all have angels.
in our lifes.
we also call them,
Best Friends



SANDRA TYCKER TILL!

sitter och kollar på pirates of the caribbean, och måste bara pausa för att tycka till på en grej! faaaaan i mig va sjuktsnygga typ dom 3 huvudrollerna är. döööööööööör!!! OMG!!!
och sen plus för att Johnny Depp är ju en sjuktstor idol inom skådespelare för mig!
orlando bloom!

keira knightley!

johnny depp!

love is a drug, and your my dealer

I mistook our endless conversations,
your sweet texts,
the compliments,
and our amazing moments
for you liking me.. my bad!


Gavin DeGraw - Jealous Guy - Acoustic!!

godmorgon! igår kväll blev en riktigt lyckad kväll tycker jag. mycket skratt och prat hur mysigt som helst. vi åt supergod mat och spelade roliga spel! jeta drog hem någon gång efter tolv och sen städade vi undan och sen somnade vi! och vi vaknade vid åtta idag liksom man bah hallå?! och då gjorde vi frukost och satte oss ute och käkade riktigt skönt. sen cyklade dom hem och jag fixade iordning det sista från igår innan mina päron vaknade haha! men nu ligger jag i sängen men jääävligt bra musik på hög volym i hörlurarna och solen värmer min rygg åååååh älskar det här så ska ligga här ett bra tag!! tack tjejer för igår ni gjorde min kväll verkligen! jag älskar er.



by;me



biiiiildbomb!

IGÅR: vaknade och va skitlam och va helt osocial mot alla typ haha va verkligen inte på humör satt bara inne fast det va verkligen skitfint väder ute. men sen kände jag att jag va tvungen att rycka upp mig lite. så gjorde mig iordning och drog in till stan där jag träffade Matilda,Narcis,Damir,Nermin och Jeta. så vi satt bara och fulade oss sen kom Lina oxå. saknat dom grymt mycket längesen jag va med dom så att säga! sen så drog Jag,Matilda,Lina och Damir hem till Matilda där vi spelade Med andra ord, vääääärldens bästa spel ever!!! sen så drog Damir och vi andra 3 som va kvar drog och köpte korv och grillade sedan det hemma hos Matilda. sen åt vi glass och bara snackade om allt möjligt typ. sen på kvällen körde vi Med andra ord, igen, det va Jag,Lina,Narcis,Damir,Matilda och Matildas syster+pojkvän+kompis haha riktigt skoj asså! sen så cyklade Jag&Lina hemåt runt tio tiden. och det slutade självklart med en långt snack skitmysigt. sen cyklade jag hem och va hemma efter elva någon gång!
IDAG: gick upp tidigt för att köra ut frallorna för sista gången lite sorligt för det har varit skitkul faktiskt men ändå skönt för vi har fått in asbra med pengar till kassan!! så nu sitter jag här och ska sätta på musik och städa mitt rum för tjejerna (Jeta,Lina,Matilda) kommer hit ikväll. vi ska grilla och bara ha allmän mysigtjej kväll här! och mamma har köpt hur gott kött som helst till oss, LÄNGTAR! men nu ska jag öppna fönstret och låta solens strålar strömma in samtidigt som jag njuter av bästa musiken PUSS&KRAM!

bilder från gårdagen!
HAHAHAHHA SÅ KLOKREN BILD HAHAHHAHAHA BÄSTA PÅ LÄNGE!


älskar er!


gårdagens köp!

hejj nu sitter jag här halv fixad typ haha! ska dra in till stan snart och träffa Matilda sen kommer Lina med och några fler antar jag! haha men väntar på att Matilda ska duscha klart hon har duschat länge nuuu haha JAG VILL UT!! men ska fixa färdigt mig nu. här får nu bilder på det jag köpte igår!
rouge, Maxfactor
glömt pris!
foundation, Maxfactor
glömt pris!
cheek brush (till rougen), vet inte märket men köpt från en affär här i vmo glömt vad den heter!
98:-
vita convers, outlet (här i vmo) 400:-

happiness

hejjj kom precis ut ur duschen för jag&mamma har varit ute och ridit hur skönt som helst! men idag har jag bara tagit det lugnt och samlat krafter typ hahah! men innan så va jag&mamma på stan typ i två timmar eller nått sånt, super mysigt! köpte convers och smink, ni får bilder på det senare eller imorgon. men nu ska jag testa mina nya grejer och jag har lust att gå ut och ta kort tror jag ska göra det! så hejdåååå.
dagens outfit:
gråa jeansshorts
vanligt svart baslinne
tunna svarta strumpbyxor
kofta
fjärilsring

BILDBOMB OM TISDAGS!

HAHAHAHAHHAHAHA!!!
MIN UNDERBARA TISDAG I BILDER!!

send them your heart

hejj jag lever!! men asså jag har haft det hur jävla bra som helst verkligen! men det blev ingen grillning med Amra häromdan så Hanna kom hit istället och sov här. och vi bara kollade på film och chillade järnet. sen så igår så låg vi och solade hela förmiddan och sen så hade jag gitarr och då åkte Hanna hem och sen efter min gitarr gick jag hem till henne. och vi drog vidare till mc'donalds efter att ha kämpat med att pumpa hannas cykeldäck HAHAH!! och när vi väl var vid mc'donalds efter en rolig cykeltur hahaha så åt vi först där sen gick vi till max och köpte världens godast milkshake MJAAOU VAD GOD DEN VA!! sen så va vi där ett bra tag sen cyklade vi hemåt och kollade på en fotbolls match med Frida&Weronica haha störda tjejer det där alltså. sen va vi med dom och sen så cyklade vi bara runt och fulade oss. jag&Hanna träffade valerijan och hans buddies ett tag oxå haha störda grabbar asså där snackar vi dålig humor hahaha! men sen åkte vi hem för det blev askallt och vi hade bara våra skinnjackor så vi va hemma typ lite efter elva! sen när vi väl va hemma så dampade vi loss och gjorde heeemliga saker hahah nej men det tar vi inte upp här!! men vi somnade väl typ runt 6 idag på morgonen. och vaknade vid 12 idag haha så vi har bara latat oss i soffan och varit allmänt lama! tack Hanna för bästa dagarna älskar dig! och tack alla för dagen/kvällen/natten igår! men åkte hem och nu sitter här och ska äta fläskfilé med pommes! sen kommer pappa och hämtar mig ska sova där inatt PUSS OCH KRAM!
ni får bilder sen!

TIPS!

Sunkissed Glow Body Lotion är en skönt återfuktande kroppslotion. den ger en lätt brun-utan-sol effekt och ett fint skimmer på huden. den går snabbt in och mjukgör med oljor från solros och raps. Parfymerad! man smörjer in sig med den dagligen för bästa resultat. låt lotionen komma in ordentligt innan kontakt med kläder. och glöm för guds skull INTE att tvätta händerna efter applicering. den innehåller inget solskyddsfilter!
jag rekommenderar verkligen denna för man får skitsnygg färg av den och det är lätt att få den jämn på kroppen och man bli len som en babyrumpa av den! så spring till apoteket om nu letar efter något bra som samtidigt ger dig en fräsch färg!

heartbeats

vaknade av att Andreas ringde och hade försökt få tag i mig! han visste inte att jag hade påsklov haha så vi låg och snackade en stund, mysigt. och nu la vi nyss på och jag satte på datan och asså jag ser ut som en neger just nu HAHAA skulle nog inte smörja in mig med min bodylotion med brun utan sol i samma dag skulle nog ha väntat lite. HAHAHA för jag ser typ ut som en vandrande morot eller nått skitbrun om man liksom jämför med hur ljus hud jag har egentligen! men nu ska jag hämta glass och maränger och sen kolla på film! ligger i sängen med öppna fönster och solen steker in hur skönt som helst! men ska antagligen grilla med Amra idag eller nått sånt haha hör av mig om det blir några ändringar. PUSS HA EN BRA MÅNDAG.


så långt bort..

jag älskar dig bästavän


denna dagen har spenderats med mitt älskade pigmebarn Amra Mekic! vi har luffat runt och njutit av det underbar vädret som dagen har bjudit på. alltid lika kul! men nu ska jag smörja in mig ännu en gång med min body lotion med lite smått brun utan sol i, suuuuper i love it. PUSS!

Hoffmaestro är det som spelas på repeat non stop just nu!!

home sweet home

HEMMA! igår runt tolv tiden så åkte vi mot Göteböööörg! och det va en super bra dag igår med massa skratt och sköna människor! love you all! och blev ganska sent igår så är lite småseg just nu haha. och så åkte vi tidigt idag eftersom jag redan är hemma. och det är sketaaafint väder ute så ska dra in till stan senare ser det ut som. och hela vägen hem och dit igår så va det högsta volym på radion och alla tre sjöng för allt vi hade! men nu ska jag duscha och sen käka glass tror jag så ciiiiiiiiiiiiiiiiiiao.

better together

godmorgon! frallorna gick bra idag med! men nu ska jag fixa mig och sen packa för vid elva tiden så åker jag mot Göteborg för att fira min "låtsas"syster för hon har fyllt år och sen tagit sin examen så jag ska åka upp dit med min syster&hennes pojkvän för att sedan va men familjen ikväll och sen åker jag hem med min syster&hennes pojkvän igen imorgon på morgonen! kommer säkert bli kul inte jättetaggad men aja, ibland får man bita i det sura äpplet..men nu ska jag sjunga ut högt och hitta vad jag ska ha på mig idag PUSSAR&KRAMAR!

MUSIK!

Britney Spears – Till The World Ends
Johnny Clegg & Savuka – Dela
Andreas Wijk – Like My Style
Medina – Addiction (Radio Edit)
Taio Cruz – Dynamite - Mixin Marc Remix Radio Edit
Eddy Wata – I Like The Way - Original Radio Edit
Pitbull featuring T-Pain – Hey Baby (Drop It To The Floor)
Danny Saucedo – In The Club
Tyler Ward – Breakeven (Acoustic Version as originally performed by The Script)
Israel Kamakawiwo'ole – Over The Rainbow / What A Wonderful World - Medley
Jennifer Lopez – On The Floor
K'NAAN – Take A Minute
K'NAAN – Wavin' Flag - Coca-Cola® Celebration
Cascada – Evacuate The Dancefloor - Radio EditMix
HOFFMAESTRO – Highway man
Lovestoned – Rising Girl - Radio Version
HOFFMAESTRO – So You Do [Slimi Jimi Bubby Boy]
Jack Johnson – Better Together

against all odds

FREEEEEEEEEEDAG OCH PÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅSKLOV!!!!! är på skitbra humör och denna dagen har varit allmänt bäst.. det har varit och är fortfarande skitfint väder och alla har varit på roligt och bra humör! på håltimman så gick jag Evelina och Julia.E till Willy's och köpte frödinge kladdkaka bästa kladdkakan man kan hitta säger jag bara. sen la vi oss på konstgräset och chillade järnet. och resten av dagen i skolan gick riktigt fort faktiskt. sen tog jag&Jeffan bussen hem och nu sitter jag här och funderar på lite allt möjligt. ska städa rummet till riktigt skön musik nu så PUSS!

nu bär det av till skolan..

DAGENS OUTFIT!
tights - Vero Moda 299kr rea 150kr! (NYTT I MIN GADEROB!)
linne - JC
tröja - Vero Moda 160kr rea 80kr! (NYTT I MIN GADEROB!)
ring - Åhlens 60kr! (NYTT I SMYCKESKRINET!)

vad vore livet utan känslor?


your body is a wonderland!

We've got the afternoon
You got this room for two
One thing I've left to do
Discover me
Discovering you

One mile to every inch of
Your skin like porcelain
One pair of candy lips and
Your bubblegum tongue

And if you want love
We'll make it
Swimming in a deep sea
Of blankets
Take all your big plans
And break 'em
This is bound to be a while

cuz i got time while he got freedom

hejsan hoppsan här suger uppdateringen ordentligt!! men i måndags va skolan bra och sen på musikalen hade vi bara vanlig dans har saknat det riktigt mycket asså! och sen tisdag va skolan helt okej och sen efter det följde jag med amra hem och lika kul som vanligt. sen så hade jag ju gitarr och det gick skitbra! sen efter det hade jag sång och det gick med skitbra! och igår kväll var jag Amanda Antonia Evelina på Romeo&Julia som den andra teaternklassen på skolan har gjort nu. bästa på länge asså! vi va där från 18 och jag va hemma runt 22! och jag hade så ont i magen efter det för hade skrattat så mycket och sen hade jag knappt något smink kvar bara för jag hade skrattat tills jag gråtit jaa uusch tårarna bara sprutade! så det va en riktigt lyckad dag igår. och idag onsdag har det varit ganska lugn och soft dag. började dagen med att va i simmhallen på gympan ganska kul. men nu ska jag göra lite tyska&SO sen spela gitarr eller nått PUSS!

UNDERBART VÄDER!

är hemma nu! va riktigt kul igår måste jag säga! att äntligen få träffa Emma helt sinnes. men vi åt massa god mat och pratade skit. spelade gitarr och sjöng och lite bongotrummor (stavning?!)  riktigt kul! men vi sov ju där med och idag på morgonen åt vi världens frukost sketagott! sen åkte vi hem och nu sitter jag och steker i solen med gitarren härligt härligt häääääärligt!! men orkar inte skriva nu haha CIAO!

vi va barn som ingen ondska kunde nå

Adis åkte precis hem! och vi har spenderat våran dag tillsammans. vi har sjungt,spelar gitarr,varit ute och snackat. riktigt bra dag tycker jag! men nu ska jag fixa mig och om typ en halv timma eller nått drar jag,mamma och Bengt till Gislaved för att träffa våran vänner och sen sova där inatt! längtar som aset sketa längesen jag träffade Emma! men får se om jag bloggar under kvällen annars blir det uppdatering när jag kommer hem imorgon. HA DE BRA PUSS!!

my life


what's the name of the game?

goden morgen! igår Fredag så va det skola och det va bra. en vecka sen Linn flyttade nu, känns tomt. men efter skolan köpte jag&Jennifer fika och satt och fikade i busskuren i timma för väntade på bussen. mysigt! sen så åkte jag hem och fixade iordning lite grejer. sen så skulle vi till mormor&morfar för morfar har typ tagit pension så va där och åt middag. men på vägen dit så blev min låtsaspappa Bengt jättekonstig. han körde bilen och han blev helt konstig, körde snett och va nära att köra ner oss i diket typ 5 gånger och vi fick ingen kontakt med honom han bara stirrade rakt fram. riktigt läskigt och när vi väl fick kontakt med honom blev han bara förbannad och han ville inte stanna bilen och sånt. men tillsslut stannade han men han ville köra vidare. ambulansen kom och allt löste sig. visade sig att han hade tagit fel spruta för sin diabetes så hans blodsocker hade bara rusat ner! det va verkligen hemskt för riktigt lågt blodsocker ger samma syntomer som på stroke och vi trodde ju han hade fått det först jaa uusch! men som tur är löste sig allt snabbt&bra!! så vi va där sen hela kvällen kom hem ganska sent och idag så gick jag ju upp tidigt för att åter igen dela ut frallor, det är faktiskt riktigt kul! sen så va jag&mamma ute och gick en runda sketaskönt fast blåser. sen åt vi frukost och nu sitter jag här och bara lyssnar på bra musik och tänker göra det ett bra tag till! PUSS

du drar mig neråt lika fort som du tar mig till himlen.

tooooorsdag, dagen började ganska segt..men blev roligare sen efter lunchen! jag, Amanda och Antonia var verkligen på skratthumör och hade riktigt kul på hemkunskapen idag asså hahaha som vi hackade på emma C hela tiden..han vi hade idag måste trott vi är världens mest trögaste tjejer..host..host!! sen efter skolan så hängde jag med hem till Anna, riktigt mysigt och kul. vi satt och pratade om verkligen ALLT riktigt bra tjej det där asså! sen så gick vi ner till konfan och det va ganska lamt idag dom bara snackade hela tiden jag somnade några gånger hehe! sen kom jag hem pluggade,pluggade och pluggade! har no-prov imorgon kommer säkert gå åt helvete men ändå tur att man har en bror som är gått ellinjen och kan endel! men nu ska jag platta håret och sen sova PUSS!

bilder från dagen!

HEJSAN HOPPSAN!! jag skrev ett inlägg igår fast orkade inte skriva klart det så blev ingen överhuvudtaget! jag är egentligen inte alls på humör..för jag har ett äckligt SO-häfte som måste vara inlämnat imorgon och jag är inte klar än har inte hunnit! får panik och det tar typ hundra år och nu är jag helt sluta i huvet och vill bara sova så kan knappast sätta mig med det nu! åååååh panikfall! men idag har det varit en skitbra dag i alla fall och det är tur det! men som sagt jag vill bara sova så nu ska jag göra det! PUSS.

jag blir fan rädd själv för bilderna jag ser verkligen ut som en kille..
sandra goes kille?! :o






JAG ÄLSKAR DIG ÅSNA!

i'm afraid it's something real between us two.

MÅNDAG! skolan idag va helt okej typ. sen efter skolan gick jag till mormor&morfar som vanligt och mormor gjorde massa frisyrer på mig haha så himla söt är hon, du är bäst! sen så körde morfar mig till musikalen och på musikalen idag så kollade vi på inspelningen av Peter Pan HAHAHA säger jag ju bara. det är verkligen hemskt att se sig själv på film sådär och jag såg helt fuckad ut rent ut sagt! sen kom jag hem och nu har jag spelat gitarr och läst i min bok Shoo len som jag läser asså den är sjuktbra love it! så tror jag ska fortsätta läsa eller kolla film får se vilket det blir. men hoppas eran dag har varit bra PUSS!

i need your loving hands to come and pick me up

godmorgon!! vaknade för cirka en timma sen och ligger med huvet där nere man ska ha sina fötter och fötterna där uppe som man ska ha sitt huve? hahaha vad hände där? men men...igår blev en lugn hemmakväll framför teven med familjen. ville hitta på något men ingen kunde och alla va så sjukt osociala så ville bara hänga mig! men när jag skrivit klart detta inlägget ska jag fixa mig och sen träffa evelina för att gå till kyrkan på gudtjänst "jippi"...sen får vi se vad som händer resten av dagen! PUSS.
vackert..

-

ett ansikte trasigt
av för många tårar
ett hjärta trasigt
av för många svikelser
det ansiktet är mitt
och det hjärtat slår inom mig
på darrande ben
fortsätter jag stå
hopp om att det förr eller senare
ska bli ändring
en viktig person
som inte lever upp till sin roll
det funkar inte
att bara se sig själv
sin egen karriär
du har fått din karriär och ditt liv?
när är det dags att börja bry sig?
att klaga på andra
för att sedan blunda
när det kommer till en själv.
att kämpa för att orka
är något jag gjort,
blivit nertryckt men stannat kvar.
man börjar ta sig uppåt
och står nästan stadigt igen
kommer nästa svek
och då ligger man där igen
med ett trasigt ansikte och känner hjärtat
som slår för det som finns kvar att älska.
ett ansikte trasigt av för många tårar.
ett hjärta trasigt av för många svek.
det ansiktet är mitt och det hjärtat slår inom mig.
på darrande ben fortsätter jag stå.
hopp om att det förr eller senare ska bli ändring.
en viktig person som inte lever upp till sin roll.
det fungerar inte att bara se sig själv, sin egen karriär
du har fått din karriär och ditt liv?
när är det dags att börja bry sig?
att klaga på andra
för att sedan blunda när det kommer till en själv.
att kämpa för att orka är något jag gjort
blivit nedtryckt men stannat kvar.
man börjar ta sig uppåt och står nästan stadigt igen
kommer nästa svek  och då ligger man där igen
med ett trasigt ansikte och känner hjärtat
som slår för det som finns kvar att älska.

if god was to describ you, where would he begin?

GUTEN MORGEN! nu sitter jag på min säng efter att ha gått upp klockan 6! för att sedan åka till City Gross och packa frallor med klassen som vi har varit ute och tagit beställningar på och som vi efter att ha packat dom varit ute och hängt på dörrarna hos folk. för att tjäna pengar så vi kommer någonstans tillsammans i nian! gick riktigt bra tycker jag! så nyss åt jag frukost färska frallor himla gott asså..men idag har jag inga sådär planerade grejer. pratade med Lina igår och vi skulle se till att träffas idag det är de enda jag vet! men nu ska jag dunka bra musik,njuta och sjunga med för allt jag har! puss&kram!
sliten tjej...

GUNVALD LARSSON!

världens bästa skådespelare gör världens bästa och skönaste roll.
LOVE IT! ett garanterat gott skratt!

ett sista hejdå.

jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor.
jag kan inte ens stå när du inte ser på.
och genomskinlig grå blir jag utan dina andetag.

It's so lonely without you here
like a bird without a song.
Nothing can stop these tears from falling..
Because nothing compares
nothing compares to you.
va inte rädd jag går brevid dig.
kom ta min hand jag håller i dig.
här i min famn kan du våga tro.
sänk dina murar jag ger dig ro.
för att jag älskar dig så som du är.
och jag vill ge dig allting jag har.
låt mig få bära dig, när du är svag..
för du betyder allting för mig.









jag älskar dig med hela mitt hjärta gumman.

ensam är du stark, tillsammans är vi starkare.

kom hem nyss efter en känslosam dag. skolan började med musik då vi spelade in sången till våran cover riktigt kul gick skitbra! sen på håltimman och svenskan "firade vi av" Linn eller hur man ska säga. för hon flyttar Rörvik imorgon. uusch jag kommer sakna henne nått så grymt! jag kan svära på att jag aldrig gråtit såhär mycket och länge i hela mitt liv, det va riktigt riktigt jobbigt att säga hejdå till henne. för hon är en av dom personerna som lyser upp hela mina dagar i skolan och ens får mig att orka gå en hel dag! men vi ses snart men efter att ses nästan varje dag och allt så blir det svårt....men nu ska jag dunka musik,städa rummet,tänka på härliga minnen samtidigt som jag gråter en skvätt! sen kommer Amra. ha en fortsatt bra Fredag, PUSS.

RSS 2.0