ingen är stark nog att lyfta det jag bär

LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE
GE MIG SOMMAREN NU NU NU!!!!

halvt frisk!

JAG ÄR TEBAX I SKOLAN!! inte helt kry men men..orkade inte ligga hemma längre så sjuuuuukttråkigt så det finns ju inte!! men sitter här i skolan med evelina,emma I och filippa haha vet inte riktigt vad vi gör egentligen! haha men jag&evelina ska dra ner till konfan så nu måste jag sluta skriva. PUSSSSS

fortfarande sjuk.

hejj dålig update jag vet. men jag har verkligen mått dåligt! mitt huvud värker och det är precis som om någon är inne i mitt huvud och slår med en stor fett hammare inne i skallen inte kul. sen så har jag slemhosta..trevligt..och jag har även haft feber idag. orkar inte sitta här men ville bara göra ett tecken på att jag faktiskt lever! nu ska jag dra mig till mitt hem som är soffan hehe. uusch jag måste duscha också.. hoppas ni mår bättre än jag PUSS!

SJUK!

bloggade inte igår men min bror och hans familj kom hit och dom testade rida hahaha! sen så kom amra även hit och va här en stund. så va ganska chill dag igår. men jag låg i feber igår kväll hade nästa 39grader och huvet bultade och jag mådde skitdåligt. och nu ligger jag hemma i sängen näsan rinner,ont i halsen och huvet bultar konstant HÄRLIGT -.-   hoppas ni mår bättre än jag PUSS!

jag finner inga ord för denna dag.

goooookväll sötnosar! denna dagen har varit den mest underbara och bästa på länge! haft 2 föreställningar och den andra var våran allra sista den va så sjuktbra gjort av alla. för alla gav verkligen allt till tusen procent! och sen så va ju typ alla jag kände på den sista med så det va riktigt lyckat. fick massor av blommor efter föreställningarna, ni får bilder imorgon! men det bästa va när jag äntligen fick krama min bror Henrik. saknat honom nått så grymt och båda grät och ååh. men åkte hem och fixade mig efter sen stack jag in till stan för att äta middag med min bror + familj och hans kompis med flickvän och två till. jättemysig kväll tack så jättemycket! när jag kom hem nyss så började jag storlipa för att denna dagen har varit så himla bra och jag är på sånt sjuktbra humör just nu och ska sova nu för behöver sömn känner jag, som sagt jag finner inga ord för denna dag!! hoppas eran dag har varit lika lyckad PUSS!

nu....

.....ska jag fixa det sista och om cirka en halvtimma åker jag in till stan för att ha 2 föreställningar som även blir som sista! nu jävla ska vi köra järnet! men jag kommer ha världens bästa support så det kommer gå fin fint! men blir kanske en seeeen uppdatering ikväll för just nu ser det ut som om jag ska hänga med min äldsta bror till hans kompis och käka middag längtar efter att få träffa honom, du är bäst! men nu måste jag stänga av datan känner mig stressad?!

happy!!!

beställde precis hem min sommaravslutningsklänning (långt ord) i'm in looooooove!!!

godmorgon 07;49

godmorgon! jag sitter här i köket med utsikt över sjön det är klarblå himmel och strålande sol som värmer mig! snacka om vårväder! klockan är tio i åtta på morgonen och jag är redan uppe..vad hände?! jag borde egentligen vila ut eftersom jag har två föreställningar idag. men ikke jag är pigg som en lärka! om det nu är så man säger haha..vet ni en grej jag verkligen älskar? när man sitter någonstans själv och det är helt tyst och man bara låter tankarna hålla på vilt i huvet, är inte det underbart? jag sitter så just nu och det är egentligen sjukt om man tänker efter hur många tankar ett huvud kan rymma..puss hejdå ha en bra lördag!

oooh baby baby!

nu sitter jag här med gråten i halsen säger jag bara! asså shiiiiet..kom precis hem från klassfesten och barnen är helt otroligt bäst och underbara. det va riktigt bra stämmning och jag är kär i hela klassen. jag och lina har haft en toppen vecka i en toppen klass helt klart! kommer sakna dom små liven! men vi ska ju tebax i nian och då jäklar ska vi ha lika kul igen! ikväll har vi beatboxat HAHA "boom boom sccch..vi sitter vid ett matbord..boom boom scch..och vi äter en pizza..boom boom scch..den va god..boom boom scch..fast bebbe säger neeeeejjj..boom boom sccccch" HAHA sen har vi kört dansstopp "ooops i did it again i played with your heart ooh baby baby!!",tidningleken,chokladleken,mödarleken och mycket mer. men nu ska jag kolla klart på burlesque och ladda inför morgondagen!! PUSS.

jag hoppas på ett brev som aldrig lagts.

idag har vi gjort 2 skolföreställningar och är så sjuktglad för vi verkligen lyckades och allt gick skitbra! och det alla är så sjukt glada och härliga och ger sån positiv energi. längtar redan tills imorgon då vi är 2 offentliga föreställningar och då kommer min äldsta bror som jag inte träffat på länge nu ååh saknar honom! men ikväll så har jag&lina blivit bjudna på klassfest. för den klassen som vi praoat hos dom ska ha klassfest och dom vill så gärna att vi kommer så vi ska dit ikväll typ två timmar ska bli så kul att se dom igen! så nu ska jag göra te och sätta på en film tror jag och ladda ny energi puss!

sikken snygging på sista bilden HAHAHA! (och nej jag har inte den peruken när jag är peter pan!)

riktigt bra dag.

hejj idag så var jag klockan 8 på cupolen för att repa en hel dag. riktigt härlig dag bästa vädret hittills i år måste jag bara säga! blev ganska nere på slutet men det är som de är ibland bara att ta det men har ju världens mest underbara vänner som får en på humör igen älskar er. riktigt bra jobbat idag allihopa ni är gryyyymma imorgon kör vi premiär på peter pan kom igen nu tagga! är så sjukttaggad! men nu ska jag kolla film så hejdåååå.

sista praodagen :(

onsdag idag och det va min sista praodag pga föreställningarna! och den sista dagen kunde inte bli bättre! vi var ju i fyran på förmiddagen och det va lika kul som vanligt haha det bästa va när niklas snurrade in sig i ett snöre och sen drog han i det och då fällde han sig och själv och ramlade ner på golvet hahaha! sen va vi på fritids och då va det sån där liten utedag så vi va ute hela tiden innan mellanmålet och då spelade jag,hugo,almir,kimmen och lina fotboll! haha så sjuktkuuul! sen körde vi lite king med typ hundra år sedan man körde det! sen efter mellanmålet och allt så slutade jag&lina egentligen men eftersom det va min sista dag och almir&hugo och dom ville att jag skulle va kvar så jag stannade kvar. och då satt vi och målade och sjöng melodifestivalenslåtar haha riktigt skönt gäng det där asså! sen runt halv fem åkte jag hem. och jag har suttit här och spelat gitarr och sånt. men nu ska jag försöka hitta en bra frisyr som jag kan ha som peter pan. PUSS!
kom hem med 5 superfina teckingar barnen gjorde till mig idag för att det var min sista dag! kommer verkligen sakna dom!!

haha detta sa kimmen till mig idag när vi satt och målade "saandraaa..kan inte du komma tillbax hit och jobba här sen?? eller i alla fall komma på besök! vi kommer sakna dig..får jag en kram?"
kan man bli sötare?!

diamonds are a girl's best friend.

i söndags kväll satte jag mig ner med mitt smyckesskrin och hittade lite söndriga halsband och så jag gjorde med en vanligt pinsett (stavning) två öronhängen och ett handsmycke eller vad man ska kalla det. och jag blev så himla nöjd och lycklig över vad jag lyckades skapa så tänkte visa er resultaten!
ena öronhänget

andra öronhänget.


handsmycket.








VAD TYCKS?

PRAO!

hejj igår va det ingen bloggning som vanligt på måndagar! men praoen gick skitbra och så jäkla roligt jag och lina dog av skratt helt seriöst dom barnen som är på den skolan nu har inte alla hästar hemma hahahaha. sen så hade jag ju musikal och det gick riktigt bra! vi har föreställningarna på fredag&lördag denna veckan jag kommer fan skita ner mig är så sjuktnervös så mycket att det inte ens är roligt..men jag känner att allt börjar sätta sig nu! och idag tisdag så va det lika kul på skolan där vi praoar! haha det är en kille i trean som är så HIMLA SÖT man vill verkligen bara käka upp ungen är totalkär haha!! sen så hade jag gitarr och det gick bra fick en rolig läxa så ska öva öva öva på den. sen hade jag inställd sång så köpte bruna tights till föreställningen! men nu ska jag sitta och dunka skön musik och bara chilla jääääääärnet kanske sätta på en film eller nått...PUSS!
fin teckning man kom hem med från praon i måndags!

allting kommer bli bra om du bara låter det va

hallå där kött och blåbäääär! min statistik har höjts har jag märkt nu mer&mer och det är bra gott folk fortsätt såhär love to you! men idag så gick jag upp tidigt för skulle ju till kyrkan! sen efter det drog jag och mamma ut med hästarna och red i cirka en timma strålande solsken klarblå himmel och nästan ingen vind helt underbart! sen så när vi kom hem duschade jag och sen dess har jag spelat gitarr,städat och sånt! imorgon drar jag ut på prao ser fram emot det eftersom jag ska praoa med lina kommer säkert bli skitkul! hejdååååå
gulligt!

tack för igår!

hejjj! igår så va jag ju hos amra sjuktrolig kväll men underbara tjejer. vi åt mycket god mat och tårta. sen lekte vi en lek som heter sista minuten HAHAHA typ hjärtattack! sen så körde vi en annan musik lek och sen så satt vi och spelade gitarr och sjöng och pratade lite jättemysigt. tack alla för kvällen och grattis till världens bästavän som fyller 15 idag älskar dig! sen så drog alla vid tio och jag va kvar för skulle och sova där. och idag på morgonen så vaknade vi runt 10 tiden käkade frukost och sen fulade oss som vanligt. sen drog jag hem och har pluggat och städat och lite sånt sen dess. och nu ska jag kolla klart på charlie st. cloud sjuktfin film! men här får ni bilder från igår pussss.

i could really use a wish right now.

hejjjj fredag idag sjukthärligt! skolan idag ha varit riktigt chill har inte mkt att rapportera därifrån förutom att jag ska döda adis pga han döda mig i snön idag!! och sen ropade jag på amanda och bad om hjälp för jag låg i snön på ryggen och kom inte upp då börjar hon och adis att sparka massa snö på mig så blev helt blöööt! sen så väntade han med mig på min buss sen så åkte jag hem duschade och just nu måste jag städa sen ta fram kläder fixa mig och packa det jag behöver för ska sova hos amra ikväll! och ikväll kommer resten av tjejerna dit eftersom amra fyller år imon så vi ska fira henne! men måste skynda nu vi hörs hejdååååå :D

come with me tonight!

toooorsdag! som sagt kom evelina hit igår och vi bara chillade järnet framför datan samt teven men skitmysig kväll och riktigt rolig med för den delen HAHAHA IN&UT HAHAHA! men vi somnade vid fyra tiden och vaknade runt tolv åt frukost sen kom mamma hem och vi alla gick ut i stallet och sen så red vi iväg riktigt kul att börja igen det är ju så sjuuktkul love it! sen så åkte evelina hem och jag duschade  sen så var det konfa på schemat så drog dit och liiiika kul som vanligt. sen kom jag hem och satte mig vid datan och nu har jag skrivit klart min insändare som vi ska göra på svenskan så ska ren skriva den nu och sen göra klart en till grej sen så blir det film eller nått CIAO!

SVAR PÅ TAL!

Anonym om hej hej hej hemskt mycket hej!:
allt bra?:D
:) om hej hej hej hemskt mycket hej!:
du och han adis verkar typ va världens bästa kompisar
hur nära är ni varann egentligen, hade vart kul med en nutids bild på han!
svar: haha vi står varann väldigt nära. han är som en bror för mig och vi kan varann totalt utantill vad mer kan jag säga? okej here you go :)

my hero.

dålig update som fan jag vet men inte orkat skriva haha! och nu orkar jag inte skriva om måndag&tisdag. men idag är det onsdag då och idag har jag varit i skolan och varit en sjukbra dag. jag&linn hade extra roligt idag på NO:on och matte idag eller hur linn hahah! men har varit typ världens finaste väder idag. efter skolan så va jag med adis vi köpte 2kg godis HAHAHA gick på hundra spänn fettos! och jag skulle lägga ner en sked godis i påsen så missar jag hela påsen så allt åker ner på golvet och adis står och dör av skratt HAHAHA! sen så hade han gitarr och så cyklade vi runt lite sen stack jag hem. och sen kom evelina hit hon ska sova här och nu sitter vi här och ska kolla på film så hejdåååå puss!

bilder från idag!

hej hej hej hemskt mycket hej!

heejejjejejejeje! idag har jag pluggat och lite sånt nödvändigt! sen så har jag sovit för va sjuuuukttrött idag eftersom jag och adis pratade i några timmar i telefonen och vi la inte på förens ungefär 3-4 på morgonen riktigt lyckat eller hur adis?? sen så planerade jag och adis veckan och jag ska va med adis på onsdag och på lördag ser det ut som just nu och jag måste bara säga att min bästavän heter adis! så nu har jag nämnt hans namn 5 gånger precsi som jag lovade honom hahaha! och sen snackade vi lite i skype igår med så hade vi cam på och så kommer adis bror haris in i kalsonger och har ingen aning om att jag ser honom så böjer han sig ner och HAHAHAH som vi skrattade! men kom hem idag med ju så ligger här i min underbara säng asså jag verkligen total älskar den!! men nu ska jag lägga upp en vacker bild på adis och sen dra mig till kojjs HAHAHA! godnatt!
ADIS COSIC I FÖRSTA KLASS! gulligt..

....

RIKTIGT BESVIKEN!! vafan svenska folket?? visst eric saade är ju söt som socker och allt det där men no way att vi kommer vinna med hans låt i eurovision. låg och lipade på golvet! INTE OKEJ! kan inte någon fatta att ukraina och alla dom andra mongoländerna bara röstar och gillar konstiga framträdanden och lite crazy låtar? liksom the moniker eller swingfly skulle gått vidare där har vi 2 bra låtar i eurovision. detta kommer ännu en flopp för svergie åååååh,skäms!

dag 25!

Dag 25 – Min favorithögtid.
asså julafton är ju bara helt underbar och den absoluta favoriten bland dom alla. för då är alla man älskar hos en och allt är allmänt bäst och mysigt! men sen älskar jag även midsommar, vet inte om det är någon högtid men det får va det nu haha! för då är det sommar och alla är glada och på bra humör och stämningen är så sjuktbäst. och nu va alla dagar slut!!
hahaha jag som tomte kan det bli bättre? ;)

jaha..

..detta ska jag ägna min dag åt!
* renskriva min novell och en annan text till svenskan!
* öva på tyskaprovet!
* läsa på manuset och sjunga igenom låtarna!

godmorgon 12 mars

godmorgon, nu har jag varit vaken sen nio! så jag sitter här i sängen och kollar på disneydags hahah så sjuktroligt och gulligt! men idag har vi inga planer. men jag funderar på att ut och jogga men inget roligt väder så får se hur det blir med det. men ikväll blir det ju helt klart melodifestivalen eftersom det är finalen vem hejar ni på? men nu måste jag kissa så hejdååå!

sen uppdatering!

hejjj skolan idag har varit riktigt bra! alla har varit på sketabra humör idag och allt! och innan idag så va det sånt grymt fint vårväder ute men sen senare började det typ snöa och blåsa skitmycket, snyft. och sen efter skolan satte jag och pappa oss i bilen påväg till göteborg där vi är just nu och här ska vi spendera helgen och susanne är här med såklart. så vi har ätit och kollat på teve och lite sånt. så nu ligger jag här i min säng och bara kollar runt lite här och var och lyssnar musik men ska kolla modern family nu på fyran så CIAO!
bilder från idag med underbara julia!

love can kill anyone!

igår ooooorkade jag bara inte blogga! men va typ deprimerad för nu är det verkligen världens skitväder HEJDÅ VÅREN! den försvann typ lika fort som den kom tjatiiiigt! men kollade på paranormal activity 2 helt själv typ vid elva tiden och alla låg och sov hahahah! men hade ju min räddare i nöden pontus som ställde upp att göra mig sällskap genom msn gullig som han är! somnade någon gång vid typ två så va ganska sliten idag på morgonen försov mig men hann med bussen ändå duktig som man är. skolan idag va väl helt okej! efter skolan hängde jag med hanna hem för hon hade med inställd profil och vi gjorde chokladpudding med mosade maränger i HAHAHA sjuktfail men det va ändå gott! sen hade vi konfa och då sjöng jag&evelina upp våran sång och sen så gjorde vi massa annat. och sen åkte jag hem och just nu håller jag på att städa och sen ska jag packa för ska till göteborg i helgen men hejdåååå
älskar dig! du är den bästa av dom bästa!

dag 24!

Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
hmm...asså mitt favoritprogram..jag har inget speciellt men solsidan är ett av dom. hahah för det är så sjuukt klockrent och man liksom bara älskar det! sen så har vi ju sofias änglar som man alltid är lika underbart. och sen top model jag och mamma följer det för det är så sjuktbra! sen har vi ju vänner och det kollar jag på för det är bara allmänt bäst och det går ju inte hålla sig för skratt! och det är samma sak med simpsons och family guy det är ju program man bara älskar och dör av skratt åt! sådääär då vet ni detta med ;)

whenever u smile i smile

YOU'RE SO AMAZING JUST THE WAY YOU ARE!
you are my love you are my heart.
the best part off me was always you.
his body is a wonderland!
he's so fine that it hurts sometimes
but i know that you're mine..all mine
Ronan Keating – When You Say Nothing At All
Roberta Flack – Killing Me Softly With His Song
Elton John – Your Song
Björn Skifs – When You Tell The World You're Mine

tisdag 8 mars 15;15

HALLÅ DÄR!!! sitter hemma hos pappa nu för har ingen gitarr för niklas är sjuk. så jag sitter här och väntar på att tiden ska gå typ tills min sång börjar vid tio över fyra! men skolan idag va helt okej varit lite lame idag men asså OMG det är skeetafint väder ute älskar det man känner verkligen att våren är på G happyhappyhappy! meeeen nu ska jag sitta och kolla runt lite på youtube! vi hörs senare puss&kram.

LOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVE

tyler ward - u smile

min dag + dag 23

halllå där alla muppar! idag är det måndag och jag är lika sliten som alltid och just nu vill jag bara dööööö. men dagen har varit bra och ganska lugn ändå. evelina är tebax i skolan och uusch vad jag har saknat henne för hon har varit sjuk hur länge som helst nu! efter skolan hade jag&linn extra matte, hahaha snacka om att vi är failade små barn! sen så tog jag sällskap med henne och katarina för dom skulle ner till navet. sen sa jag goodbye till dom och gick vidare till mormor&morfar. där jag åt och satt och pratade med mormor älskar dig du är världsbäst! sen hade jag musikal som vanligt och det gick bra, vi gick igenom typ låtarna och danserna och sånt och vi hade lika kul som vanligt. men nu måste jag plugga orkar inte har 2 prov denna veckan och kan inte ett piss sen har jag huvudvärk med kan det bli mer störigt!? men hejjdååååå!

Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
denna kan verkligen få mig att gråta. den har en koppling till en kille som jag var sjuktkär i och jag gillar honom fortfarande väldigt starkt som både vän och mer! han skickade denna låten till mig och bad mig lyssna noga på texten och bad mig ta till mig av den, för det va så han kände. jag får alltid gåshud när jag hör den eller tänker på den. och jag gråter för både saknad och glädje samtidigt som jag ler pga alla minnen och för att det är just han.

i love you much more than anyone on the earth
and i like you better than everything in the sky.♥

dag 22!

Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
jag får ingen direkt reaktion på det sättet. utan jag stannar alltid upp och kollar på mig själv och ställer mig alltid på sidan för att se hur jag ser ut och sen kollar jag ansiktet och håret och allt sånt där. hahaha sen har jag lite av en omedveten vana att alltid alltid alltid göra olika miner i speglen! jag lovar jag kan stå och kolla hur jag ser ut samtidigt som ansiktet rör sig i olika miner och grimaser. och jag gör det helt automatiskt! men jag är ju lite som jag är..

min snygga outfit för att ut och jogga! va sjukt skönt ute! känner sig så jävla bäst när man tagit tummen ur röven och varit ute och joggat. nu har jag duschat och dunkar bra musik! har laddat ner paranormal activity 2 så ska lägga mig och kolla på den hade jag tänkt mig kommer dö men aja..ha det bra pusssss.

SPELLISTOR!
pardy
Jalla
maassa*

born this way

tjeeenamoss! igår kväll kom ju hanna hit (och för du som kommenterade och undrade vem hanna, så va det hanna ohlsson) men vi hade verkligen ett jättemysig filmkväll. hahaha vi låg och pratade om typ killar och sånt hahha så sa jag att det va snyggt med en grej och höll i en hammare HAHA och hanna kissade typ på sig hahahahha så så sjuktkul! vi kollade på valentines day och the collector. älskar båda dom filmerna! sen så låg vi och pratade till typ fyra och sen gick vi upp vid åtta tiden idag för skulle på gudstjänst och den gick faktiskt ovanligt fort idag. sen kom mormor&morfar och hämtade mig så åkte vi hem till oss för dom skulle till oss för att fira min bror. så nu har alla gäster åkt hem typ och jag ska ut och gå snart har jag planerat för det är såååå sjuktnice väder ute idag igen. PUSS!

will they burn for me?

hejj gick upp vid åtta tiden idag för har haft repdag med musikalen kom hem för en stund sen och denna dagen har varit skitrolig!! och det är sketafint väder så det va lite synd att man har varit inne hela dan men aja så är det. funderar på att gå ut och gå en sväng men det blåser ganska mycket så får se! men senare kommer hanna hit och ska sova här. vi ska ha en liten myskväll med massa film och gott! men vi hörs ikväll PUSS!
NI ÄR BÄST!

dag 21!

Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.

en bild jag gillar riktigt mycket. tycker bara den blev allmänt snygg typ. den är tagen av maria. och den påminner om en sommar som jag kommer komma ihåg hur länge som helst! och gillar den ännu mer pga den påminner mig om sommar överhuvudtaget och jag älskar sommar så aah! det va därför jag valde denna bilden!

sleepless in seattle <3

hej igår blev det ingen uppdatering igår för va i skolan sen efter skolan gick jag&carro hem till mig och åt ben&jerry's och snackade typ. sen gick vi ner till konfan och det va lika kul som vanligt. sen efter det tog jag sällskap hem med hanna. och sen så sov jag hos mormor&morfar. och jag&mormor kollade på en av mina absoluta favvofilmer den heter sleepless in seattle. det är en film alla verkligen måste se så sjukt underbar och romantisk film! sen idag så har jag vatt i skolan och efter skolan så stannade jag kvar med adis hahaha jag har nog världens stördaste bästa kompis helt seriöst! men vi va kvar och spelade gitarr och sjöng och allmänt dampade. sen så skulle jag ta bussen hem och så kom den aldrig HAHA fail! så vi fick gå tebax så drog vi oss hemåt och jag gick till mammas jobb. sen handlade jag&mamma sen åkte vi hem och nu ska jag städa men hahaha det går inget vidare för fastnar vid msn hela tiden! MEN NU MÅSTE JAG STÄDA PUSS&KRAM!

DAG 20!

Dag 20 – Min favorit film.
när det kommer till film och mig är världens jävla blandning! jag älskar komedi,action,drama,romantiska filmer,urflippade filmer som är helt idiotiska och menningslösa hahah! och det bästa av allt skräckfilmer sen har vi ju musikalfilmer looove it och barnfilmer!!

just go with the flow.

idag gick jag till skolan och vilken underbar skoldag det har varit! alla har varit på bra humör hela dagen och ååh massa skratt och sånt. älskar mina underbara vänner! men liksom onsdagar brukar alltid vara så sjuktsega men denna dagen har gått skitsnabbt! så det stämmer ju helt klar när man säger att tiden går fort när man har roligt! men nu ska jag öva på mitt manus och sen skriva klart min novell till svenskan CIAO!

JÄÄÄÄÄVLAR!

va inne på hannas blogg innan och såg detta klippet! asså harregud sjuuuukt grym tjej vad kan hon va? typ 10? hör ni rösten eller? O M G !

dag 18 & 19!

Dag 18 – Vad jag åt idag.
idag har jag ätit macka till frukost och till middag åt jag pizza! mums!

Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
ååh detta passar ju perfekt! för då kan jag visa allt jag köpte i göteborg. men jag kommer inte ihåg ett enda pris så ni får veta allt utan det :)
haremsbyxa från MQ

tunnt svart linne långt där bak och kort där fram från Zara


grått lite tjockare linne med vitt tryck på från Svea


marinblå bh (köpte trosorna till men dom är i smutstvätten) från H&M


svarta pumps från Din Sko

GRATTIS BRODER!

världens bästa bror fyller 20 idag. hoppas du får en skitbra födelsedag så får vi se om vi syns senare! älskar dig md hela mitt hjärta. <3

min helg + måndag!

godmorgon jag ligger i sängen och är hemma idag för har huvudvärk och är helt slut i kroppen orkar typ ingenting! men helgen var skitbra. köpte lite grejer för vi när vi kommit upp på fredagen gick vi lite på stan och då köpte jag ett par svarta pumps typ. sen så på kvällen där så åt vi god mat och sånt. sen så på lördagens gick vi på stan igen och då hittade jag massa andra grejer (ni ska få bilder på allt senare) och är skitnöjd över mina köp! sen så när vi va klara på stan så skulle vi gå på hästmässan men jag va inte så sugen så jag la mig på hotelrummet och vilade! och låg och tänkte på hur sjuuuukt många snygga killar det kryllar av i göteborg?! kan dom inte langa hit några liksom hahaha seriöst!! men sen efter det  på kvällen så åt vi och satt uppe i skybar lite sen va jag typ skittrött och sånt så jag gick och la mig i rummet och kollade på notting hill bästa filmen någonsin ni som inte sett den måste se den! och jag somnade typ och låg där till kanske halv tolv eller nått och sen så skulle mamma och dom upp till ett av rummen och då så drog hon med mig fast jag egentligen inte orkade och allt! sen va vi där några timmar och det va värsta festen och ganska kul iallfall haha! sen på söndagen så va det ju tävlingar och svergie vann världscupen i hoppning så jäkla gött!!! och hon som vann va bara 23 år helt sjukt och åååh haha alla satt typ och grät så kul och allt! sen åkte vi hem efter det och va hemma runt halv nio tiden. och igår va det skola och det va sådär för mådde inte bra då heller. sen hos mormor&morfar somnade jag typ direkt och sen hade jag musikal och det gick skitbra fast jag inte va på bästa humöret. och sen aah hahaha inte mkt mer att berätta ooh shiiet va långt detta blev! men aja nu ska jag försöka få i mig frukost och kolla film puss&kram!

RSS 2.0