BYEBYE and HELLO GÖTET!

godmorgon mamma väkte mig vid åtta tiden. så åt vi frukost och sen gjorde vi grönsaksspett till picniken vi alltid har på vägen upp till göteborg! så nu har jag packat färdigt och jag sitter och funderar om jag kommer kunna stänga väskan hahaha tänk sen när vi gått på stan i två dagar med harregud! men jag har ett stort problem! jag hittar inte min pappas kamera och han behöver den nu helgen för han skulle någonstans och egentligen skulle han ha det förra helgen men glömde det. OOH SHIET! ni anar inte vad som hände precis. jag kollade under sängen en gång till nu precis före denna menningen och längst bort ligger pappas kamera!! snacka om glädje!! men nu ska jag&mamma in till stan för att fixa det sista och lämna pappas kamera sen ska jag duscha och göra oss iordning sen går bussen med hela gänget full proppat i. är sååå taggad ser fram emot detta! hörs på söndag/måndag PUSS&KRAM HA DET BÄST!

dag 16 & 17!

Dag 16 – Innehållet i min väska.

ett pennfack, min kalender ,mitt block som jag har med mig överallt!
en penna, ett tomt tuggimmi paket, en tofs, 4 nagellack, amras mammas handskar HAHA,
en mobilladdare, necesär med viktiga grejer som alltid behövs, ett kvitto,
en lapp som man får i sporthallen när man ska bada, USB till mobilen och min
biljett från sigges förra gången hahaha!
här får ni lite närbilder.




och på den sista bilden här över så är det dom 6 grejer som alltid
ligger i min väska i den lilla necesären som är viktig!

Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
jag vet exakt vem! Cimon Lundberg! så sjuktgrym kille och han har verkligen perfekt utseende och allt det där. men jag skulle vilja byta liv med han för en dag för han är ju stencool och jag skulle vilja kunna läsa hans tankar. tror det skulle va ganska intressant för när man läser hans inlägg på hans blogg (http://www.tv6.se/cimon) så skriver han verkligen helt sjukt bra och man vill typ inte sluta läsa. och han är liksom speciell på sitt egna sätt. sen har han ju även jättebra klädsmak och klär sig alltid lika snyggt så hans gaderob för en kille är outstanding!! sen tycker jag att han lyckats ganska bra här i livet. har gott om pengar och det är ju en sån grej som ingen tackar nej till haha så aah. han är helt klart den personen jag skulle kunna tänka mig att va för en dag!

sen ska jag bara lägga till en grej! att imon så åker jag till götet, för en gång varje år så är det göteborgs horse show och vi har hållt på att åka dit ungefär 6 år nu eller nått sånt. vi åker alltid massa familjer och är värsta gänget. grymt kul! och det är nu i helgen så kommer inte bli någon uppdatering här på bloggen under helgen kanske om amra gästbloggar ska kolla med henne. men vi får se! antar att jag slänger in ett inlägg imon på morgonen medans jag packar. HA DET BÄST PUSS&KRAM!



mina dagar + gårdagens köp!

bloggade inte igår för va upptagen hela tiden! skolan va sketachill igår för vi va bara 9 stycken i klassen resten va typ borta och sjuka! så sen när vi hade lunch gick alla till honaryd och käkade pizza skitmysigt, tack tjejer ni är bäst! sen efter skolan gick jag och mamma till stan och shoppade! hittade lite grejer som jag är skitglad över och som jag tycker är snygga och allt. sen så gick jag hem till pappa och vi åkte och åt pizza HAHA vilket fett jag är som äter pizza till både lunch&kvällsmat. men pappa hade planerat att vi skulle äta pizza och det visste jag inte så jag skulle bara känna mig dum och jag sa nej. men det va gott i alla fall heheh! sen så åkte vi hem och hjälpte till att dammsuga lägenheten sen somnade vi. och idag så är det torsdag och skolan idag har varit ganska lugn. är inte så trött som jag brukar så aah skönt faktiskt! men vi hade inställd drama så jag evelina och linn stannade kvar och sjäng och spelade gitarr. och vi hängde kvar med amra,amanda och en vikarie på skolan vid namn samuel! haha och han skulle lära amra att smasha eller hur man stavar det..i pingis HAHAHA och det gick ju sådär för amra! men så spelade vi lite pingis och spelade och fulade oss som vanligt. sen drog jag&evelina ner till konfan och då så ska jag&evelina typ göra en låt om jesus uppståndelse haha låter skitfult jag vet men det blev faktiskt riktigt riktigt bra fan va grymma vi är!!! så nu är jag hemma och ska typ ta det lugnt nu. ska duscha med! men dag 16&17 kommer snart. pussssss!

svart kavaj med skitsnygg skärning
trend house 399,95 :-


svart tajta jeans med hög midja med en guldkedja där bak
trend house 299,95 :-

vit tröja med marinblå ränder med fickor och ljusbruna lappar på armbågarna.
lindex 299:- (inte säker på priset, men har för mig att det va så)

mörkblå chinos med ljusbrunt flätat skärp till
lindex 299:-

dag 14 & 15

Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen

asså tycker ni det är någon skillnad?? jag tycker att jag förändrats lite grann men det är
kanske sånt där som man själv ser bara för att jag är så kritiskt mot mig själv hahaha!

Dag 15 – Någonting jag ångrar.
om jag verkligen hade ångrat nått så är det en grej man direkt
skulle komma på istället för att försöa sitta här och pressa
fram nått i huvet som man ångrar. men jag är inte den personen
som ångrar tex en brusten vänskap eller nått liknande. jag försöker
mer se det positiva i det hela. och sen tror jag eller rättare
sagt övertygad om att man lär sig av sina misstag!
om jag verkligen hade ångrat nått så är det en grej man skulle komma på direkt istället för att försöka sitta här och pressa fram nått i huvet som man gjort här i livet man tycker är nått man borde ångra. men jag är inte den personen som ångrar tex en brusten vänskap eller nått liknande. jag försöker mer se det positiva i det hela. och sen tror jag eller rättare  sagt övertygad om att man lär sig av sina misstag!

runaway baby, before i put my spell on you

heejj bloggade ju som vanligt igår för det va ju måndag! men skolan va kul som vanligt. och efter skolan så träffade jag även ebba som jag inte sett på typ ett år om inte mer heelt sjukt att vi inte har setts så blev skitglad över att se henne igen!! musikalen gick SKETABRA är så sjukt taggad inför föreställningarna för kommer bli skitgrymt denna gången och jag ska ha en svärdfight med rikard (kapten krok) såååå kul och sen massa annat! somnade typ direkt när jag kom hem haha men men så är det..och idag så va skolan äkta chillmode. amra bjöd mig på middag hemma hos henne efter skolan innan jag skulle till gitarren, pommes som ser ut som dalmatiner är ju alltid gott eller va säger du amra? hahahaha! sen så efter det så körde mamma ner mig till gitarren och det gick bra fick "jag vill ha en egen måne" älskar verkligen den låten. och sen efter det så hade jag sång och det gick också bra! så nu är jag hemma och ska öva lite på sången,gitarren och engelskan! sååå hejdå!
p.s dag 14&15 kommer i ett annat inlägg snart.

bloggtips!

nu är jag hemma och sitter och kollar runt på bloggar, så tänkte ge er länkar till dom jag är inne på dagligen.

min favoritblogg och har varit det länge nu. cimon lundberg, ni känner säkert igen honom från paradise hotel ni som kollar på det. han skriver grymt bra och åååh älskar att läsa hans inlägg. för det är alltid lika bra! och sen är han ju inte speciellt ful heller heheh! HETT TIPS. LOVE LOVE OCH ÅTER LOVE.
http://www.tv6.se/cimon
andreas wijk vet väl nästan alla vem det är. skitsnygg kille med sjuuuukt nice klädsmak. kolla in hans blogg om ni inte redan kollat in den. det är en modeblogg. jag läser den för alltid lika kul att se vad han sätter på sig och aah bara allmänt kul.
http://andreaswijk.se/
sen har vi andreas plogell. även han kommer från paradise hotel eller aah som sagt ni som kollar på det känner igen honom därifrån. han har en modeblogg och jag brukar cheka in den för han är så sjuktsnygg och han sketans bra klädsmak och är en allmänt cool kille.
http://andreasmode.se/
japp det är dom bloggarna som jag alltid läser dagligen och jag tycker är bra.


dag 12 & 13

TJENAAAA! som sagt kollade jag på melodifestivalen igår va tyckte ni?? jag kommer inte ihåg typ men eftersom eric saade är mitt och amras lammkött HAHAHA så va nog han den jag tyckte mest om igår. men somnade nån gång efter 2 igår. och idag gick jag upp typ 9 för skulle till kyrkan pga min konfa. va där med hanna hahaha snacka om att va trötta och det känns som om vi verkligen störde dom andra i kyrkan för vi kunde inte hålla käft typ! men men..har varit hemma en stund. ska duscha nu och sen vid 2 tror jag så ska vi till min kusin för hon och hennes föräldrar har fyllt år så ska dit på middag och sånt. och sen blir det skola imon KUL HA-HA-HA snark...men hejdååååå

(försenad) Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på
alla andra som gjort denna har ju typ tagit bara aah jag har varit i thailand och lagt ut bilder på det. men jag orkar inte göra nått sånt! så jag tog bilder på mitt rum. för det är ett ställe och jag har varit där och jag är där just nu! och sen har jag aldrig visat mitt rum så blir liksom två flugor i en smäll göttans! och härligt att man får med hur stökigt mitt rum är just för tillfället hehe.

Dag 13 – Mitt drömbröllop.
den här dagen har jag inte längtat till att skriva om! tycker det är jättesvårt att säga hur jag vill ha mitt drömbröllop. jag har inte tänkt på det alls typ. men asså jag vill inte ha världens största bröllop! det jag vill och det som är drömmen för mig är att få stå där med mannen jag älskar och vill spendera min framtid med och att vi får dela den med alla våra nära och kära. och sen är det en grej till! att jag ska va den vackraste på hela festen. fin klänning, behöver liksom inte va världens dyraste och jättemycket tyg och allt det här för det kan även va en vanlig enkel. bara att jag ska verkligen få känna mig totalt vacker och skitsnygg! och en grej jag ska göra på mitt bröllop som jag verkligen tror är världens härligaste känsla. att gå ut på en gång och folk kastar ris eller frön på en och alla visslar och hurrar det är mitt drömbröllop.

bilder från igår!

igår så drog jag till amra och sov där! sjukt rolig kväll HAHAHA "åååh va gott det luktar fötter" HAHAHHA längesen jag skrattade så mycket säger jag ju bara! tack för kvällen/natten och morgonen amra love you! sen kom jag hem hade skitont i magen typ så har varit helt lam hela tiden sen jag kom hem. och legat i sängen med musik i öronen så sjukt avkopplande tror jag ska gå upp göra det ett tag till nu. hahaha och nyss så spelade jag&jens uno på msn (vilket liv man kan ha) och jag vann typ hela tiden så det slutade med att han stängde ner och nu sitter han och surar hahaha! men ska dra mig upp och koppla av lite och ikväll blir det melodifestivalen CIAO!
HAHAH detta kommer jag inte! vi skulle in till adis men amra va så kissenödig
så hon kommer ingenstans utan står på alla fyra utanför adis hus HAHAHA!






dag 10 & 11

Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
eftersom jag bara går hemma idag så får det bli ett grått brottar linne och rosa mjukisshorts.
och sen en sååååå vacker bild på mig just nu!
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
nånting jag verkligen oroar mig för är att jag inte klarar att komma in på det gymnasium jag vill! ärligt talat hade det varit hemskt. för jag känner verkligen mig redo för att börja på det gymnasiet och åååh är faktiskt skittaggad! har inte mer och säga om det haha :)

nu är du bra, nu har du kraft.

hej igår så drog jag in till stan nån gång efter 1 tiden. så va vi hos amra en halvtimma eller nått sen gick vi och mötte narcis hahah "gillar du varma kukar?" HAHAHA! och så skulle vi kolla på någon match i sporthallen och jag vet inte ens vad det var för match jag typ bara hänkade på. och då är mina 2 små vänner så smarta att vi kommer 2 timmar efter hela cupen va slut smart! sen så skulle jag kolla min facebook på narcis telefon och sen så slutade med att han va inne på den och facerapade mig och höll på! och sen så kom jag hem och orkade inte sitta vid datan så blev ingen update och alltså ingen dag 10. men det får ni sen och dag 11 såklart ;) men idag så vaknade jag och det första jag gjorde va att gå ut och gå! skitskönt. sen åt jag och nu ska jag städa mitt rum fyfan va skabbigt det är just nu får paniiiik så hejdåååå!

godmorgon samt hårtips!

GODMORGON! kom precis ut ur duschen så jäkla härligt att duscha direkt när man vaknade då känner man sig redo för dagen fast man inte planerat nått hahah. men som det ser ut nu ska jag va med amra!(vi har ju inget bättre för oss som amra sa) så vi får se vad vi hittar på. men jag sitter just nu med en hårinpackning i håret luktar skeeetagott. tror det är dags att ta ut den nu. men jag har ett tips när vi gör hårinpacknig det står ju alltid typ högst fem minuter på paketet eller burken. men jag har typ i den en kvart ibland lite mer! ni fattar inte hur mycket bättre det blir typ. eller jag tycker i alla fall. inte farligt att testa så gör det och se om ni ser förbättring! PUSS&KRAM
dag 9 kommer senare


SCARY MOVIE

HAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHH!!!!
HAHAHAHAHHAHAAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHA
-vill du säga några sista ord till drew??
-RUN BITCH RUUUUUN!!!
denna scary movie går på femman just nu! sätt på femman föfan så klockren.

TODAY!

min dag med amra kortfattat genom bilder hahah! men nu ska jag ta ur disken ur diskmaskinen.
sen ta en cornflakes kaka gå upp på rummet BORSTA MITT HÅR det är skit tovigt och allt är helt
trassligt jag vill bara lipa just nu hatar när mitt hår är tovigt det går inte leva!!!! hahaha.
sen ska jag kolla på barnhemmet. och hitta min ipod laddare. så har lite och göra BYEBYE

dag 9 - bild på mig och min bästavän

GODMORGON! vaknade faktiskt tidigt idag har vaknat tolv dom senaste dagarna. men amra va ju här igår och vi bakade cornflakes kakor blev skitgoda. sen så kollade vi på halva love and other drugs men sen så skulle hon åka hem. och då kollade jag klart på den asså harreguuud va bra skådespelare jag typ satt och rös?! och sen fällde jag en eller två tårar! men jag tyckte den va bra så se den. men hahaha det roligaste igår va ändå när amra facerapade mig hon skrev "jag gillar att klia mig på magen" hahahah och sen facerapade jag henne med "jag gillar att klia mig i röven" HAHAH harregud va jag skrattade sen blev det fajt om datan och aah harregud. jag har nog världens sjukaste men ändå underbaraste vän! men idag ska jag in till stan så jag ska äta frukost sen fixa mig för jag&amra ska gå på stan så BYEBYE

Dag 9 bild på mig och min bästavän
asså jag har ingen sån där bästabästavän jag hade det några månader tillbaka men det slutade med massa äcklig skit som jag inte ens vill ta upp! men som tur är och jag känner mig fan jävligt lyckligt lottad! så har jag mina underbara underbara vänner. som alltid finns där för mig och som alltid stöttar mig! kan inget annat än att säga ett stort JAG ÄLSKAR DIG till mina underbara vänner.
linajonsson<3
linn le sacer<3
amanda brown<3                                antonia fransson <3
amra mekic<3

emma tegnhammar<3
adis cosic<3
jeta bajrami<3

dag 7 & 8

jag har ingen aning vad jag skulle göra med 1 miljon helt seriöst!
skitsvårt att veta. men jag skulle spara en hel del och köpa alla grejer
jag som just nu vill ha och behöver. och sen har jag säkert massor
av små lån jag måste betala tillbaka bland mina söta kompisar så aah
hahaha.
en dålig vana är att jag många gånger per dag knäcker mina fingrar
samt nacke,rygg och hahaha fötter/tår. jag önskar att jag verkligen
inte hade det som en vana för alla mina kompisar och familjen stör
sig på det och säger "du kommer få problem med dina fingrar och sånt sen!"
och jag vet att jag borde lyssna men jag liksom gör det automatiskt.
sen så pillar jag väldigt mycket med mina naglar! förr bet jag alltid
av dom men det har jag blivit bättre med nu men asså jag har som
sagt börjat pilla med dom asså svårt att beskriva. men aah jag
önskar att jag kunde sluta med det. för jag har fått mammas
skitstarka och skitsnygga naglar och önskar att dom kunde hålla sig
så vilket dom skulle göra om jag bara kan sluuuta hålla på med dom!
dag 7 vad jag skulle göra med en 1 miljon: jag har ingen aning vad jag skulle göra med 1 miljon helt seriöst! skitsvårt att veta. men jag skulle spara en hel del och köpa alla grejer jag som just nu vill ha och behöver. och sen har jag säkert massor  av små lån jag måste betala tillbaka bland mina söta kompisar så aah hahaha.
dag 8 en dålig vana jag önskar jag inte hade: en dålig vana är att jag många gånger per dag knäcker mina fingrar samt nacke,rygg och hahaha fötter/tår. jag önskar att jag verkligen inte hade det som en vana för alla mina kompisar och familjen stör sig på det och säger "du kommer få problem med dina fingrar och sånt sen!" och jag vet att jag borde lyssna men jag liksom gör det automatiskt. sen så pillar jag väldigt mycket med mina naglar! förr bet jag alltid av dom men det har jag blivit bättre med nu men asså jag har som sagt börjat pilla med dom asså svårt att beskriva. men aah jag önskar att jag kunde sluta med det. för jag har fått mammas skitstarka och skitsnygga naglar och önskar att dom kunde hålla sig så vilket dom skulle göra om jag bara kan sluuuta hålla på med dom!

dag 7 & 8

jag har ingen aning vad jag skulle göra med 1 miljon helt seriöst!
skitsvårt att veta. men jag skulle spara en hel del och köpa alla grejer
jag som just nu vill ha och behöver. och sen har jag säkert massor
av små lån jag måste betala tillbaka bland mina söta kompisar så aah
hahaha.
en dålig vana är att jag många gånger per dag knäcker mina fingrar
samt nacke,rygg och hahaha fötter/tår. jag önskar att jag verkligen
inte hade det som en vana för alla mina kompisar och familjen stör
sig på det och säger "du kommer få problem med dina fingrar och sånt sen!"
och jag vet att jag borde lyssna men jag liksom gör det automatiskt.
sen så pillar jag väldigt mycket med mina naglar! förr bet jag alltid
av dom men det har jag blivit bättre med nu men asså jag har som
sagt börjat pilla med dom asså svårt att beskriva. men aah jag
önskar att jag kunde sluta med det. för jag har fått mammas
skitstarka och skitsnygga naglar och önskar att dom kunde hålla sig
så vilket dom skulle göra om jag bara kan sluuuta hålla på med dom!
dag 7 vad jag skulle göra med en 1 miljon: jag har ingen aning vad jag skulle göra med 1 miljon helt seriöst! skitsvårt att veta. men jag skulle spara en hel del och köpa alla grejer jag som just nu vill ha och behöver. och sen har jag säkert massor  av små lån jag måste betala tillbaka bland mina söta kompisar så aah hahaha.
dag 8 en dålig vana jag önskar jag inte hade: en dålig vana är att jag många gånger per dag knäcker mina fingrar samt nacke,rygg och hahaha fötter/tår. jag önskar att jag verkligen inte hade det som en vana för alla mina kompisar och familjen stör sig på det och säger "du kommer få problem med dina fingrar och sånt sen!" och jag vet att jag borde lyssna men jag liksom gör det automatiskt. sen så pillar jag väldigt mycket med mina naglar! förr bet jag alltid av dom men det har jag blivit bättre med nu men asså jag har som sagt börjat pilla med dom asså svårt att beskriva. men aah jag önskar att jag kunde sluta med det. för jag har fått mammas skitstarka och skitsnygga naglar och önskar att dom kunde hålla sig så vilket dom skulle göra om jag bara kan sluuuta hålla på med dom!

update 13:42

igår blev det inte alls som planerat! amra kunde inte komma hit och jag satt ensam på alla hjärtansdag HÄRLIGT! nääh men jag överlevde men va helt cplam igår så orkade inte uppdatera dag 7 så ni får den idag samtidigt som dag 8 lovar. men jag har inte så mycket att säga. eller jooo! igår så gjorde jag en skitpinsam grej. jag la ut ett videoklipp på min facebook när jag sjunger tears in heaven jag satt och skakade och va skitnervös och allt i typ en halvtimma efter det publicerat tills andreas fick damp på mig och sa åt mig att andas typ 50 gånger HAHA! men än så länge så hade jag bara fått gulliga kommentarer, och det gör mig jätteglad! tack till alla som kommenterat och gillat! men aah haha snart så kommer amra hit! hon ska ta bussen HAHAHA lyckatill du kan behöva det! men jag sitter här och letar låter som är bra att sjunga in hahah är helt inne i detta nu! men ska fixa lite grejer nu så HEJDÅÅÅÅÅ
2 av bilderna amra tog på mig häromdan!
här får ni även klippet då jag sjunger.
http://www.facebook.com/video/video.php?v=200200216657682&subj=100000031154398

en extra stor kram till alla idag!

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG SÖTNOSAR!
igår så kom amra hit och vi typ gick ut och jag fick leka lite fotomodell hehehe men dom blev faktiskt fina tycker till och med jag själv så aah sen så satt vi och snackade lite och spela gitarr&sjöng och jag fick hela tiden klagomål av amra HAHAHA! men sen så åt hon här och sen åkte hon hem. och jag kollade på burlesque när hon hade åkt hem. den va bra tyckte jag, skitsnygga dans-scener och sång-scener och allt så. och killen i den HOTTSTUFF haha. sen så började jag kolla på mean girls 2 men den sög sjuuuktmycket fet diss på den! så jag stängde av toy story 3 som jag inte orkade kolla på så somnade. och idaaaag så är det som sagt alla hjärtans dag och min "dejt" idag är älskade amra! hon ska komma hit och så får vi se vad som händer men det ser ut som om hon ska sova här tonight. men nu ska jag göra pannkakor till frukost. så jag hoppas alla får som jag att få va med någon man älskar på alla hjärtans dag PUSS&KRAM

dag 6- typ av killar jag faller för

jag faller för killar med bra smak,humor och snälla!
en typisk kille i min smak måste va lite galen av sig och kunna
va sig själv typ, eftersom jag själv är inte helt normal. men om
dom är helt perfekta i ansiktet och kroppen, eller som min kompis
lina säger "ser ut som barbie-kent", så är det inte roligt. för
det är ju dom där småfelen som är så sjuktsöta och charmiga. för
liksom själv har man ju sina så kallade skönhetsfel. men det är
ju sjuuukt nice om dom verkligen har bra klädstil och allt det där!
men om jag ser en kille så det första jag kollar på helt ärligt nu då
det är:
ansiktet
håret
armarna
hur han går
rumpan (wtf?!)
jag faller för killar med bra smak,humor och snälla! en typisk kille i min smak måste va lite galen av sig och kunna va sig själv typ, eftersom jag själv är inte helt normal. men om dom är helt perfekta i ansiktet och kroppen, eller som min kompis lina säger "ser ut som barbie-kent", så är det inte roligt. för  det är ju dom där småfelen som är så sjuktsöta och charmiga. för liksom själv har man ju sina så kallade skönhetsfel. men det är ju sjuuukt nice om dom verkligen har bra klädstil och allt det där! men om jag ser en kille så det första jag kollar på helt ärligt nu då
det är:
ansiktet
håret
armarna
hur han går
rumpan (wtf, fråga inte varför gör det bara av ren reflex?!)

killar som faller mig i utseendet




lyckad kväll med tjejerna

heeej är hemma nu. igår va en skitlyckad kväll i alla fall enligt mig! vetifan vad det va med mig igår men jag måste fått i mig nått som jag inte borde fått i mig för jag va seriöst helt crazyyy. men vi gjorde tacos och sen kollade melodifestivalen och en STOR FET DISS till den deltävlingens öppning och åååååh kan inte någon bara skjuta marie eller?! får panik på den människan..sen efter det kollade vi på en saw film. den va faktiskt rätt bra tycker jag. sen så kollade vi på det brinner. asså ni som inte sett den seriöst mååååste se den, den är skitbra och ganska läskig. sen så efter det hände det massa grejer som vi inte behöver ta upp här HAHAHAHHA SÅ SJUUUKTBÄST. men sen så somnade vi någon gång vid 6 idag på morgonen. och gick upp typ 9 för skulle till kyrkan LYCKAT! men tretimmars sömn slår ju aldrig fel....så nu är jag hemma och har precis ätit ska kolla high school musical 3 nu och sen ska jag städa rummet och massa bajs. men idag är ju mitt "uppdrag" att skriva om vad typ av killar jag faller för. och det kommer senare idag. PUSS&KRAM.

wtf??

HEHEHE vi är fortfarande uppe! eller aah nu fick hanna för sig att vi skulle sova sikken mes. nääh men vi har haft skitkul fan. hahahah kurridurridutt ön!!! MEN NÄÄÄÄÄÄÄÄÄHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ÄR EGENTLIGEN TRÖTT MEN ÄNDÅ PIGG. LOVE AND HUGSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

dag 5- nånting jag vill ha mer än nått annat just nu

nånting jag vill ha mer än nått annat just nu...
fan va svårt! asså har typ ingen aning. men jag får
nog säga sommaren nu när jag tänker efter. för det
finns så mycket som kommer hända. tex har jag planerat
att jag&amra ska till jönköping en dag ser det ut som
hehehe har lite planer! amra när du ser detta kontakta mig.
och sen så ska jag tillbringa så mycket tid som det går
i göteborg. och sen alla mysiga sommarkvällar och
alla dagar nere i osudden som det alltid blir! näh
men längtar bara för sommaren är som sin egna lilla
värld. allt blir så bäst på sommaren, kärleken är överallt
och alla känns så himla glada! och sen kommer det sjukt
fina/snygga/söta kläder och grejer till sommaren som
jag ska beställa och köpa!
nånting jag vill ha mer än nått annat just nu...
fan va svårt! asså har typ ingen aning. men jag får nog säga sommaren nu när jag tänker efter. för det finns så mycket som kommer hända. tex har jag planerat att jag&amra ska till jönköping en dag ser det ut som hehehe har lite planer! amra när du ser detta kontakta mig. och sen så ska jag tillbringa så mycket tid som det går i göteborg. och sen alla mysiga sommarkvällar och alla dagar nere i osudden som det alltid blir! näh men längtar bara för sommaren är som sin egna lilla värld. allt blir så bäst på sommaren, kärleken är överallt och alla känns så himla glada! och sen kommer det sjukt fina/snygga/söta kläder och grejer till sommaren som jag ska beställa och köpa!

tjabba tjena hallå!

heeeeejj alla cutiepie's. idag så vaknade jag mellan 9-10 tiden. så åt jag frukost sen duschade sen drog jag&mormor till stan. har gjort 3 bra köp idag! men har varit sjukt mysigt hos mormor&morfar de 3 dagarna jag vatt där.  älskar dom så mycket. och jag&mormor va och fikade lite och kollade i olika affärer hon är verkligen som en bästavän! sen så gick vi hem och satt och kollade olika outfits till våren/sommaren i veckorevyn. och sen kom mamma&bengt och hämtade mig så nu har vi precis kommit hem. så nu ska jag städa rummet och packa upp sen äta och fixa alla grejer tills ikväll. sen blir det att dra till hanna och sova där. känner på mig att kvällen kommer bli lyckad med mycket skratt och känns som om det kommer bli en hel del deeptalk! men vi ska göra tacos och kolla filmer och melodifestivalen och ha en riktig tjejkväll. måste bara få tag i lina med haha lyckatill..men just nu är jag såååå himla taggad inför sommaren för har fått världens underbaraste och bästa nyhet ever som komma hända i sommar!!!!! och jag är på skitbra humör nu. dag 5 kommer senare.. HEJDÅÅÅÅ PUSS&KRAM!
två armband på rea 50:- vero moda
solglas ögon 79,50:- lindex
sjuktskön ljusgrå tröja med mörkbruna armbågslappar 199:- H&M

dag 4- mina mål/drömmar/önskningar.

mina mål: är att bli bättre i skolan och verkligen
köra på nu. och min första grej som jag måste göra
är att sluta sitta vid datan så mycket! för det är
den som får mig att inte plugga. och sen för att jag
är lat, och det måste det bli ändring på! för mitt
mål just nu är att komma in på det gymnasiet jag vill.
och det är ett musikgymnasium i gislaved.
mina drömmar: är att bli nått i mitt liv. det är nått
jag verkligen drömt om länge nu och jag har alltid
velat bli nått inom scenen eller hur man ska säga.
när jag va tolv ungefär det va först då jag typ
"upptäckte" vad jag verkligen brann för. och jag
andas ju typ musiken haha. jag sjunger konstant och
överallt går inte få tyst på mig, sen bra älskar jag
att stå på scen och agera. så man kan säga att mina
drömmar är att komma så långt som det bara går inom
musik&teater. skulle varit underbart att stå och
medverka i en musikal på teatern i stockholm!!
mina önskningar: är att jag och min familj+vänner
får leva ett bra&friskt liv tiden ut!
mina mål: är att bli bättre i skolan och verkligen köra på nu. och min första grej som jag måste göra är att sluta sitta vid datan så mycket! för det är den som får mig att inte plugga. och sen för att jag är lat, och det måste det bli ändring på! för mitt  mål just nu är att komma in på det gymnasiet jag vill. och det är ett musikgymnasium i gislaved.
mina drömmar: är att bli nått i mitt liv. det är nått jag verkligen drömt om länge nu och jag har alltid velat bli nått inom scenen eller hur man ska säga. när jag va tolv ungefär det va först då jag typ  "upptäckte" vad jag verkligen brann för. och jag andas ju typ musiken haha. jag sjunger konstant och överallt går inte få tyst på mig, sen bra älskar jag att stå på scen och agera. så man kan säga att mina drömmar är att komma så långt som det bara går inom musik&teater. skulle varit underbart att stå och  medverka i en musikal på teatern i stockholm!!
mina önskningar: är att jag och min familj+vänner
får leva ett bra&friskt liv tiden ut!

ME PLUS YOU

skolan idag har varit lika rolig som alltid! hade vårat matteprov idag gick verkligen åt helvete uuusch vill inte ens prata om det. men sen efter skolan så hämtade mormor&morfar mig och så åkte vi och handlade köpte ben&jerry glass sååå gott. så den ska jag sitta och mumsa med ikväll. morfar har åkt till stugan så mormor&jag ska ha eget mys ikväll. antar att det blir lets dance ikväll haha har inte kollat på det alls typ så måste checka läget. men vi hörs senare då jag ska skriva om dag 4! men ha de bra puss.
och som jag glömde skriva igår! JAG HAR FÅTT TEBAX MIN KAMERA
så det blev massa bilder idag i skolan :)
och sist men inte minst dagens outfit!
skor från skotrend
jeans från MQ
skjorta (vet inte varifrån)
vanligt svart linne från trend house.

Dag 3 – Min favorit årstid och varför

jag har ingen årstid som är min speciella favorit!
alla årstiderna har sina egenskaper eller hur man
ska säga. vintern är ju så sjuktvacker och jag
verkligen älskar att åka pulka så himla roligt. och
våren är verkligen som att börja ett nytt liv.
man har gått i sunkiga vinterkläder och man känner
sig så tjock och ful på vintern typ HAHA. så kommer
våren med fågelkvitter och hejdå till vinterjackan
och heeej till skinjackan, så jäkla gött. och sommren
är ju härligare än härligast. sommarkvällar och
alla nya människor man träffar på nya ställen och
ååååh hur kan man liksom INTE bara älska sommaren?!
och höst. först är den sjukr deprimerande för den tar
sommaren ifrån en. men den är också en härlig årstid
för alla fina färger och den har liksom sin charm!
nääh men jag älskar alla årstider året om. och man
ska ju njuta av allt det postiva i dom alla!
idag har jag haft skola och det va sjuukt nice. vi va och åt på lillakrogen så himla gott! för vi hade inställd hemkunskap direkt efter lunchen så jag, amanda och antonia stack ner dit. och det va lika kul som vanligt älskar mina tjejer! sen så hade vi drama och det va helt okej! sen efter skolan hade jag konfa. och det va ganska chill idag haha jag, caroline och hanna ska göra en låt och när jesus uppstod HAHA lyckatill. sen efter så tog jag&hanna sällskap, och vi kom in i nån slags pratstund där! va riktigt mysigt fast vi hamnade mitt i snöstormen hahah men va skönt att prata och få en del saker på plats. är taggad till lördag nu och snackade med lina nyss vi kommer få så sjuktroligt!! och sen så gick jag hem till mormor&morfar för mamma&bengt är borta på typ spa weekend och då ska jag va här tills lördag! men ska kolla på en film med mormor nu the fantastic four den går på 6:an nu! kolla om ni kan har sett den innan och har för mig den är ganska bra ändå. men HEJDÅÅÅ.

jag har ingen årstid som är min speciella favorit!
alla årstiderna har sina egenskaper eller hur man
ska säga. vintern är ju så sjuktvacker och jag
verkligen älskar att åka pulka så himla roligt. och
våren är verkligen som att börja ett nytt liv.
man har gått i sunkiga vinterkläder och man känner
sig så tjock och ful på vintern typ HAHA. så kommer
våren med fågelkvitter och hejdå till vinterjackan
och heeej till skinjackan, så jäkla gött. och sommren
är ju härligare än härligast. sommarkvällar och
alla nya människor man träffar på nya ställen och
ååååh hur kan man liksom INTE bara älska sommaren?!
och höst. först är den sjukr deprimerande för den tar
sommaren ifrån en. men den är också en härlig årstid
för alla fina färger och den har liksom sin charm!
nääh men jag älskar alla årstider året om. och man
ska ju njuta av allt det postiva i dom alla!

BIG CRUSH!!

LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE
LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE
LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE


Dag 2- en person jag vill träffa just nu

det finns mååånga på denna jord som jag vill träffa! och många jag inte sett på hundra känns det som och som man vill träffa! men en person som alltid finns där för mig och som jag älskar med hela mitt hjärta är en tjej jag känt i flera år nu och vi har kommit varandra nämre och nämre. hon heter emma tegnhammar. världens skönaste tjej som jag kan skratta, gråta och till och med va tyst med och vi har fortfarande så himla kul. men det dumma är att vi typ aldrig träffas för hon bor i gislaved. glömmer aldrig när jag va hemma hos henne och hon verkligen gillade en kille (som nu är hennes kille) och dom skrev på msn och så sa han att han gillade henne och hon började svettas jag dog av skratt hon svettades ännu mer och jag med tillslut! men denna tjejen är så himla skön och en av mina närmaste vänner! det är en person jag skulle behöva träffa just nu säger jag ju bara, vi har nog mycket att snacka om eller vad säger du emma?
JAGÄLSKARDIG!

pulka åkning!

idag har vi haft utedag! och det började runt 9 tiden. på morgonen gjorde jag typ mer än en liter varm chokladmjölk och allt är slut hahaha. vi hämtade lina på morgonen med. sen så va vi där med alexandra och sen hanna med! sjuktrolig med roliga tjejer. och först var bara alexandras pulka lite sönder sen mer blev det en spricka över hela pulkan och efter några åk till så gick den sönder och i 2 delar! HAHA. men vi satt och pratade om bra skräckfilmer så kom vi fram till att vi 4 ska hem till hanna på lördag och ha någon slags skräckmaraton typ. vi får se hur det blir men så ser det ut just nu i alla fall. men det har varit fint väder hela dan med så har varit superhärligt fast ett tag trodde man fingrarna skulle trilla av pga kyla men vi överlevde och nu ska jag baka chokladbollar till klassmötet tonight!
hahah har ingen komentar till sista bilden!
Brolle – En sång för dom (akustisk version)

01- en bild på mig + 10 fakta om mig.


10 saker om min själv:
1.om jag ser någon slags av musikalfilm sen efter är jag helt crazy!
2.sätter du en kamera i mina händer kan jag va ute en hel dag och fota allt&inget!
3.jag samlar på hårsprays-flaskor och just nu står det 15 st på min hylla!
4.jag drömmer om en framtid på teatern i stockholm!
5.jag ska gå musikgymnasium!
6.fast jag själv mår dåligt är jag alltid den som ler!
7.jag klarar mig inte utan vänner&familj!
8.min mobil följer med mig överallt!
9.jag är förälskad i mitt eget hår!
10.jag är 174 cm!

i'm alive bitches!

VÄRLDENS ABSOLUT SÄMSTA UPPDATERING!
förlååååt. men det kommer bli lite såhär emellan åt. för jag har massor att göra nu på både fritiden och skolan!! men det var verkligen helt super när vi va i idre. eller egentligen va vi inte i idre vi vad vid nått som heter grövelsjön. jättemysigt och ååh verkligen underbart. det bästa va att träffa min bror med familj och sen åka snöskoter jag bara säger det har ni chansen att åka TA DEN vi va uppe på fjället och den utsikten ser man ju inte varje dag kan jag ju säga. men resan hem gick bra men segt. och sen dess har det inte hänt nått speciellt va lite med amra igår och hon skulle hjälpa mig och plugga men det gick ju sådär jag kan jag ju säga HAHAHA! men idag ska jag plugga och sen senare kommer amra hem från sin tävling i växjö (LYCKA TILL) och ikväll ser det ut som om jag ska hem till henne och kolla melodifestivalen vi är taggade.....HAHA! men nu ska jag sätta på en film och försöka bli trött harregud klockan är liksom inte ens 9 en lördag morgon?!?! sandra ge dig!... HEJDÅ!!

jag har sett massa andra bloggare som gjort denna och jag har varit sugen länge men inte orkat! men det kommer inte komma varje dag utan lite då och då när jag har tid!

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

RSS 2.0