assdgf -

hejsanhoppsan!
har precis ätit middag och det blev lite rester :) det är typ värsta snöovädret här utanför gbg :o och vi ska köra hem snart men det går nog bra. tänkte bara blogga lite snabbt nu ska jag packa ihop det sista och vi åker väll snart om några timmar. jag tror inte jag bloggar ikväll för kommer va trött men vi hörs imon :D

 


godmorgon ? -

godmorgon sunshine'z ?
jag har precis ätit frukost! idag vet jag inte vad som händer eller jo jag kommer ju hem till värnamo idag :):):) shiet nu längtar jag hem :o men idag ska vi kanske ut och gå eller åka skidor på havet , haha jag kanske kan testa för jag kan ju inte åka skidor egentligen (a) men vi får väll se hur det går :p men jag tog massa bilder ute på havet igår men pappas data är sönder så det går inte att lägga in bilder :( men ni får massa bilder när jag kommer hem till mamma! men nu har jag inte mera att skriva jag kanske bloggar sen.

SAKNAR DEJ ÄLSKLING :(

HEEY!
nu är jag taggad :o
för det är paradise hotel om typ 5 minuter så måste skriva fort! men nu längtar jag tills imon för då får jag komma hem till värnamo och träffa maria skit asså vad jag saknar henne :(:( jag träffade henne senast i onsdags och det är alldeles för lång tid :(

HASSE , JAG KOMMER HEM SNART MEN NÄSTA HELG ÄR BARA VÅRAN LOVAR!<3

jag kallas rubrik :)

tjeena alla bloggläsare!
jag kom precis hur duchen gaaah vad jag älskar att ducha :o jag kan inte fatta att det kan va så himla skönt..men idag var vi ute och gick på HAVET :O för det är typ 30 centimeter is på havet helt sjukt och havet brukar det inte ens bli 5 centimeter is på helt galet! det har hur häftigt och fint som helst men ikväll blir det väll typ teven och chips&godis (a) någon mer än jag som ska kolla på paradise hotel ? i love it! hähä men jag blev skitarg när cimon åkte ut jag älskade honom men men..nu ska jag ta fram min bodylotion och "behandla" min hud HAHAHA nej skojja ba men det blir kanske mera uppdatering senare ikväll eller inatt.

här får ni lite bilder som min bror har tagit han är väldigt duktig (tycker jag)







GAAAAAH SÅ BRAA! -

MIN DROG JUST NU!

 


UPDATE FRÅN GÖÖÖÖÖTEBORG!

heeeej!
dålig uppdatering i know.
men igår så kom vi fram till vårt hus här utanför göteborg vid typ halv 7 och sen åt vi kvällsmat och senare kollade vi på tv och sen kollade  vi på filmen "zorro" haha den är faktist ritkigt bra :) men susanne gick och la sej men jag och pappa kollade färdigt så klockan blev typ halv ett på natten sen var jag för trött för att blogga men jag stängde av teven vid halv sex idag på morgonen (a) hähä..men idag vet jag inte vad vi ska göra kanske dra ut på isen lite vi får se men jag uppdaterar under dagen :)



fin rubrik -

halloj :) eller nått
jag har precis ätit frukost som blev pannkakor men jag orkade inte alla så jag slängde 3 stycken. så nu sitter jag här med en coca cola cherry , min mamma skulle köpa coca cola vanilj men så kommer hon hem med coca cola cherry den är sådär god :p men i eftermidda bär det av till göteborg! JIPPI äntligen ska jag till vårt hus läääängtar. men bloggar ikväll



göteborg imon!!! :D -

cha cha haha skojjar xd
men idag har det varit skola som vanligt men jag hade sovmorgon till 10:05 WIHHO säger vi då!! men skolan idag har varit riktigt kul faktist! lunchen idag var nog den skönaste lunchen någonsin för jag och antonia vi satt och pratade om allt verkligen allt :) jag slutade halv 3 idag så jag och jennifer stack till stan och gick runt lite vi köpte godis provade kläder och sånt , jag hittade ett par skitsnygga slitna jeansleggins ine på vero moda ska nog köpa dom på måndag :) men imon har jag studiedag och sen på eftermiddan drar jag till GÖTEBORG!!! och jeta kanske ska hänga med det kan bli kul (y) men nu ska jag göra lite pannkakor tror jag









detta är byxorna jag ska köpa :)


jag får inte träffa maria förens på måndag :(
kommer sakna dej gumman
du får krya på dej :*




fire burning - sean kingston

tjeena!
jag har precis bakat chokladbollar&plockat ur diskmaskinen (y) jag är så duktig fast chokladbollarna blev helt FAIL! HAHAHA! och imon har man sovmorgon då , jag börjar 10:05 imon hähä..så bäst. så när alla sitter i skolan då ligger jag fortfarande och sover xd så bäst. men jag har ingenting att skriva men hörs imon

KKIIIIIISS / sandraekdahl



bilder tagna nyss

DAGENS DROG : fire burning-sean kingston.


PUUUUUUULKA -

HEEEJ!
JAG LEVER FAKTIST.
HAHAHA! jag har varit hemma i typ 3 timmar xd  haha jag är helt död seriöst. jag pallar typ ingenting ;o förlåt men jag orkar verkligen inte skriva om allt idag! men jag kan säga att det var kallt som in i *elvete! så jag började gråta i slutet typ när alla gått hem förutom mig och kajsa för vi väntade på skjuss jag typ grät HAHAH det var kul nu när jag tänker efter xd men nu ska jag kanske baka lite kladdkaka? haha :)

KKIIIIIIIIIISS / sandraekdahl







IDROTTSDAG! -

HALLO!
idag är det idrottsdag med skolan! det kommer bli kallt men kul för jag ska åka pulka med maria,lina och kajsa :) hähä och maria dissar min kycklingsbaguette! hahaa ;) men kajsa kommer och hämtar mej om typ en timma och på den timman ska jag hinna:

ta ut hästarna
äta frukost
göra varmchoklad
hitta en väska
hitta kläder

och det kan ta tid xd haha men detta blir ett litet inlägg snabbt på morgonen
jag bloggar när jag kommer hem!

KKIIIIIIISS / sandraekdahl

och alla min läsare!
om man ska läsa någons blogg
så ska man komentera iallfall
nånting. tex fin blogg/bilder.
och det är ni skitdåliga på :o


här har ni ett tex som jag har fått.
Jeanette om HEEEEEEYY -:
Härliga bilder :)

vinter bilder! -

tjeeena alla läsare .
jag har varit hemma i typ en timma nu. jag vet att jag inte bloggade nått igår men jag var upptagen hela dan. först var det skolan som var lika kul som vanligt sen gick jag&maria till min mormor och sen hade jag dans och efter dansen åkte jag direkt in i duchen göra mig igjordning sen till maria&johan , det är ett par från mammas jobb som har fått 2 tvillingar SKIIIIIITSÖTA jag dog :o dom heter albin&axel så sött! haha och sen kom vi hem typ lite efter tio så gick jag och la med för var skittrött! så jag hade verkligen inte tid! men idag har det varit skola och den har varit skitkul! vi har haft mycket håltimma (y) på vår sista håltimma spelade jag,jeffan,emma I,natalia och emma C bordtennis! hahaha det var så grymt kul!

ATALITIKATOMBAAMASSAMASSAMASA!

HAHA det är vår låt..
ni fattar inte men iallafall när jag kom hem tog jag lite bilder utomhus och snart ska jag till jeffan så får vi se vad som händer :) men måste skynda mig lite nu bloggar kanske ikväll (k)







detta är några bilder som jag tog innan.

picasa -

heeej sitter och jobbar lite xd
hjälper mamma med typ pantgrejer eller nåt och jag får 50 kronor för det och det är inte alls mycket att göra :o men nu har jag skaffat picasa så här får ni ett collage jag har gjort för att testa lite :)





cåååååla! -

tjeeena!
maria åkte precis hem det har varit sjuktkul igår kväll hände det mycket knäppa grejer HAHAH såå sjuka vi är seriöst. haha jag skulle härma maria och då höll jag i hennes mobil och sen bara halkade den ur mina händer och flög typ till kina vi skrattade as mycket bara för det såg så fult ut xd men det finns jättemycket konstiga grejer som hände som skulle kunna bli ett helt låååååångt inlägg men orkar inte xd haha idag på morgonen kollade vi på filmen "sommaren med göran" såå sjukt dålig humor jag har :p men men..

prästen säger: ja, kära vänner nu är det första gången ni ser detta par som alexander ahl och ann ahl :)
gästerna: HAHAHAHAAHHAA :D:D:D:D!!!

och jag dog aav skratt haha fattar ni ann ahl HAHAHA så kul , okej förlåt jag är lite trött (a) men idag händer ingenting tror jag inte jag ska inte vara speciellt social för nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film och va osocial & dricka cåååla! hahaha ;) men bloggar kanske senare (k)

KKIIIIIIIISS / sandraekdahl



lite bilder från igår kväll <3


VET DU VEM MIN BRUR ÄR ? -

tjäääna!
förlåt för dålig uppdatering.
sist jag bloggade var jag ju med maria&adis och vi skulle ju gå på bion "snabba cash"  men det blev ingenting bara för ingen kunde hämta oss ''/ men men det kommer fler gånger och man kan ju alltid ladda ner (y) men idag gick jag upp vid kvart i åtta :o helt sjukt på en lördag ;s haha! men det var bara för att jag skulle med pappa och susanne min låtsasmamma och pimpla ( fiska ) HHAHA lyckat ;) jag fick ingen fisk men min pappa fick 3 stycken såna dära gädor eller vad dom heter..men det var kul och mysigt. sen efter det så åkte vi hem och gjorde lite mat sen stack jag till maria och vi drog ut och träffade hampus och oskar liten stund sen åkte vi hem maria packade lite grejer sen åkte vi hem till mej och nu sitter vi här och kollar på paradise hotel XL wiiihhooo we love it stefan is thäää shiiiiet! haha jag tycker cimon är hotiie hot GAAAH (a) men  jag bloggar imon eller inatt!! (k)

VEET DU VEM MIN BRUUUUR ÄR ?! HAALLLÅ SVARA DÅÅ VET DU DET ELLER? HAHAHAHAHA ;)

KKIIIIIIIIIIIISS / sandraekdahl




lite bilder från idag!

HAHAHA ni anar inte vad som nyss hände HAHAHA
asså marias mobil ringde och då trodde vi att var en
kille som ni känner så jag skulle skämta med honom
och så svarade jag ba : vet du vem min bror är?!
typ med världens blatte röst och sen gav jag luren te
maria och då va det en tjej som ba : hallå vem är det?
och då klickade maria henne HAHA det var såå grymt kul vi
ligger typ dubbelvikta av skratt HAHAHAHA! så kul xd


FRRRIIIIIIIIIIIIIIISSK!! -

HALLÅ HALLÅ!!
varit i skolan idag och det har varit skitkul! mycket roligare än att ligga i soffan hela dagnarna! men nu är jag med maria&adis hemma hos maria haha jag blir lite mobbad här hähä (a)! men ikväll ska jag och maria på bio den heter "snabba cash" det finns WIHHOO fina killar i den..men nu ska jag tvinga adis och sjunga HÖÖÖGT för mej och kollla på "kniven i hjärtat" :D jag bloggar kanske senare (k)

KKIIIIIIIIIISS / sandraekdahl

fortfarande sjuk .-.

hejsan!
jag är sjuk idag oxå och plus har jag världens mensvärk samtidigt kan det bli värre? jag hatar att vara sjuk för man orkar seriöst ingenting! just nu vill jag bara va  i skolan eller iallafall vara frisk. men men sånt är livet! men nu ska jag lägga mej i soffan och kolla på tv och så kommer jag nog tillbringa hela min dag och + ska jag varma en vetekudde och lägga på magen det är bra mot mensvärken! OCH JAG MÅSTE RINGA MARIA!! (a)

KKIIIIIISS / sandraekdahl

sjuuuk .-.

hej bloggen!
jag mår inte alls bra!
bara för jag har fortfarande skit ont  i huvet och kallsvettas och igår kväll hade jag lite feber :( jag pallar inte sitta vid datorn alls igentligen men kände att jag måste blogga så ni inte tror jag dött eller nått xd men nu ska jag göra varm choklad och kolla på film. bloggar nog inte mera idag kanske om jag blir bättre.


KKIIIIIIIIIIISS / sandraekdahl

vad F** skulle jag gjort utan dej gumman?
du är den jag aldrig skulle kunna klara mej utan
älskar dej mest!

HAHAHA -

hahaha!
detta är jag och amra när vi är normala ;)

amra du får mej alltid på bra humör när jag är nere älskar dig (L)

JAG VILL HA BORT SNÖN! -

FÖRLÅT FÖR DÅLIG UPPDATERING!
wihooo! jag slutade 11:55 idag
hehe, förlåt att jag inte bloggat men igår när jag kom hem efter muiskalen orkade jag inte och i söndags efter jag kom efter maria så var jag helt seg så orkade inte heller :p men i söndags när jag kom höll simon&maria på att kolla på en film som hette "taken" den var bra, det är ett bra tips :) och sen åkte simon hem för han skulle klippa sej då ladda jag och maria ner "kniven i hjärtat" den är grymt bra! haha så skulle vi smälta marabo choklad HAHA först satte vi halva marabo chokladen i en kastrull för att smälta den men den bara typ fastnade i botten så vi allt i en skål och satte in i mikron så väntade vi lite sen bara så kände vi hur det luktade bränt då nästan brann det i marias mikro HAAHAH inte så smart vi vet ;) sen när alla kommer hem så kommer dom upp och frågar varför det luktar bränt i hela huset (a) men nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra kanske typ äta pizza eller nått HAHAA men bloggar kanske sen (k)

KKIIIIIISS / sandraekdahl

HEEEEEEYY -

hej hallå!
i gislaved var det kul som vanligt hahah jag ursäktar mitt&emmas inlägg igår hähä (a) saknar henne redan men vi syns snart igen då kommer emma och hennes familj och hämtar oss så ska vi någonstans och vi vet ingenting dom säger att den ska bli en överaskning det ända vi vet är att vi ska ha med oss badkläder typ xd hahaa :D men men snart ska jag hem till maria för simon är där nu så ska va med dom lite (y) BENJAMIN (y) HAHAHA! bloggar senare idag (k)


KKKIIIIISS / sandraekdahl










hahahahaa en del bilder från maskeraden :D<3

SVETTOS! -

hallå där ute alla söta!
jag och emma har fått världens bästa nyhet från en *pip* som emma *pip*! men nu ska vi inte prata om det HAHA det var så kul emma satt och skakade men skitsamma hahaha vi svettas som bara den vi har LÖKRINGAR SÅ HIMLA FRÄÄÄÄÄSCHT! HHAHAomg! men nu har vi lugnat ner oss..men vad ska jag säga tycker ni? liksom hallå daah tiiieph! HAHA nääh bara skojar asså vi är jättetrötta och inte alls normala :o (a) men men jag bloggar imon (k)

OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG!
nu fick vi damp igen HARRREGUD! vi fläktar med en merci ( my little darling to saying thanks , thanks for being you ) paket mot varann HAHAHA vi svettas för mycket! vi drunknar HAHAHA :)


KKKKIIIIIISS / sandraekdahl

jag och emma i somras älskar dej gumman!

update i gislaved -

hallå där köp blåbär!
igår hade jag&maria maskerad som ni alla vet:) och den blev riktigt lyckad tycker jag men allt blev konstigt i slutet :s men men...det var grymt kul och alla hade kul det är huvudsaken tack till alla och tack till alla som gav så otroligt fina presenter blev skitglad! men ni får bilder sen för just nu är jag inte hemma jag är i gislaved hos några kompisar till familjen och vi ska sova hos dom här inatt så ni får bilder från maskeraden imon när jag kommer hem :) men aja ha det bra (k)


KKIIIIIIISS / sandraekdahl

MASKEEEERAD HERE WE GO! -





MASKERAD (y)

simon goes fjortisboii!
maria goes
kanin!
sandra goes
prinsessa!


PAARRRDIIIIIIIEEEE! -

hejjsan hallojsan!
är hos maria nu och vi håller på för fulla rullar med att fixa till maskeraden HAHAHA!! detta kommer bli så himla lyckat :o längtar tills alla kommer :) jag och maria ska snart åka och köpa sreumpbyxor till henne sen ska simon komma och vi ska fixa honom och oss själva (y) maria ska vara kanin och jag ska vara prinssesa hahah det kommer bli skitbra! men vi ska fixa det sista snart hörs kanske imon eller inte för  ska till gislaved imon men ska blogga om jag kan (k)


KKKIIIIIISS / sandraekdahl


'
hahaha bild frn morgonen och bild på marias dörr
som jag pyntade (a)

tjäääna -

nemen tjäääna!
förlåt , jag vet att denna bloggen ser jättetråkig ut men jag skaffade ju den typ nyss idag så har inte fixat nått allt med den. men lina ska fixa dit min header och allt annat senare. men min förra blogg handlade ju bara om min vardag och allt som händer i mitt liv och det ska denna ska handla om exakt samma sak det är bara bloggnamnet som är ändrat :) haha :D nu får jag seriöst damp/panik för min spotify funkar inte :o GAAAH! och jag kan inte lyssna på musik jag kan inte leva utan musik, just nu vill jag bara slänga min data in i väggen! hähä (a) men bloggar imon (k)


KKIIIIIIISS / sandraekdahl

NY BLOGG! -

heej snyggingar!
ni kanske läste min förra blogg "sandraekdahl.blogg.se" men tog bort den vet inte varför fick typ ryck haha...men jag kommer i fortsättningen att blogga här som ni kanske fattar :) men sitter hos maria nu och ska planera tills imon för då ska vi ha MAKERAAAAAAAD! wiihoo! haha men bloggar när jag kommer hem (k)



KIIIIIIISSS / sandraekdahl



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0