hej...

...nuuuu sitter jag hemma hos några vi känner och här ska jag spendera nyår ikväll. ååååååh just nu vill jag bara egentligen att det ska vara nästa nyår för då jääävla smäller det!! hahaha, men nu ska jag spela tevespel hahahaha hejdåååååååå och GOTT NYTT ÅR ännu en gång.

2010, återblick

tänkte bjuda på lite bilder från året!

maskeraden i början av året

någon av dagarna i ekabacken

hahaha! någon av alla kvällar ute

när brolle var här

i somras när jag&lina va i göteborg

när jag&emma va i stockholm med familj

linas lilla party i somras

maskeraden hos martin

minigolf!

kommer aldrig glömma när jag fick punktering

konfalägret

HAHAHA, skrattar alltid lika mycket till detta!

sigges!
OCH DET FÅR AVSLUTA DETTA!




gott nytt år.

nu har jag varit vaken ungefär sen kvart över tolv! igår gick jag och la mig vid 3 hihi för låg uppe och kollade på film! men idag så är den ju nyår! så mamma sa innan att hon ville testa sminka mig hahaha så vi får se hur det blir om det blir bra så ska jag ha det ikväll. men snart så visas sound of music på trean så ska kolla på den. och jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig ikväll?!?!..ville egentligen va med mina vänner ikväll men får va med familjen hela tiden istället. men det blir nog trevligt! och jag kommer inte blogga mer idag tror jag inte. så GOTT NYTT ÅR! PUSS!

kollade på the social network asså det filmen har jag velat se ända sen jag hörde att den kom ut och den va ganska intressant men jag kände att man va tvungen att va med hela tiden tex inte som jag gjorde i början och smsade samtidigt haha för då missade jag massa och då fattade jag inte sen och då fick jag kolla om början. men tycker alla ska se den eftersom det handlar ändå om facebook och eftersom det är sååå många som verkligen andvänder den sidan till så mycket och sånt så det var därför jag ville se den men aah rekomenderas! sen kollade jag på eight below och den filmen är oxå en film man ska se. den handlar om typ hundar som är på typ nordpoolen eller nått sånt! och sen så måste dom flyga hem och då måste dom lämna hundarna men jerry som det handlar vill inte det och sen så händer massa grejer. det låter kanske inte så bra men kolla på den jag lovar kolla på den, och varning man kan fan börja lipa skitlätt! jag gråter iallafall floder hehe.

Kill yourself to never, ever stop

"vi rymde en natt
beredd på att slåss
ingenting skulle längre kunna stoppa oss
vi tog farväl vi kom aldrig tillbaks
vi visste det var svårt men våra hjärtan slog så hårt
tillsammans vi står och vi faller genom eld
jag går genom allt för dig
tillsammans vi står och vi faller
över berg och hav ska jag bära dig
när vi blir gamla tillsammans och regn blir till snö
står jag vid din sida, inte rädd för att dö
tillsammans, vi ska alltid va tillsammans
vi två blir till en
du är min högra hand, min bästa vän
du läker mina sår
du ger allt, du ör mig hel igen.."

vill veta att jag räcker till.

nuu har jag varit vaken sen tjugo över tolv! är det inte helt underbart med lov. på morgonen låg och jag tänkte på sommaren fatta va gött när man bara kan gå ut i linne och en skitsnygg jeansjacka! FYFAN LÄNGTAR! och hur allt kommer bli helt perfekt asså ni fattar inte hur jag längtar. iallafall idag så händer inget ska ner på stan med mamma sen när hon slutat jobba får se om jag hittar nått! men nuuu ska jag äta en macka med julskinka på MUUMS! och sätta på en film hejddå
3 gulliga bilder från skolavslutningen!<3

ANDREAS WIJK!

'

jag kan ju bara säga att denna killen så jäkla bra han är! hans klädstil kan man ju inget mer än att älska och han är ju sååå snygg! och sen sjunger han skitbra! och det kan jag ju säga är ett stort plus enligt mig hihih eftersom jag själv brinner för det! men aah gaaah kan sitta och lyssna på han i hundra år och kolla med. nääh uuuusch HEJDÅÅÅÅ!!!!!!

you're my fire.

HEEEEJJ!
sitter här nu och ska köra in lite pampizza i mikron! ensam hemma ikväll kanske scary faktiskt. men har ju mina vänner på msn som underhåller mig från att tänka massa saker som kan hända, elller aah som JAG tror kan hända hahah! men ska väl sätta på en film senare oxå, nuuu ska jag äta herrrå!



HALOODII!

heej! igår så hände inte mycket först mamma kom hem och jag hjälpte henne i stallet! sen duschade jag och packade upp alla grejer tog sen timma!! sen åt jag sen stack jag till lina runt halv 8. sen så stack vi direkt till martin, där var matilda narcis och damir! så satt vi typ bara och snackade och lamade sööönder somnade nästan för ett tag där jävligt skönt!! sen så kom arijan&oliver. hahah lilla oliver så himla gullig! han klädde liksom ut sig till massa grejr HAHAHAH! sen så drog vi hem någon gång vid elva G.I.C.K nääh men det gick faktiskt bra bara att i början försökte oliver typ elda upp oss sen så började jag&oliver dränka varann i snö haha! och lina rök med ner i en snödriva! sen så va vi hemma typ en halvtimma efter att ha gått och sjung ut hela vägen! när vi kom hem så satt vi vid datan och lamade söönder och somnade vid 3. och nu vaknade vi typ tjugo över 12 och nu sitter vid här med våra datorer och kollar runt på facebook FREAKS PÅ LÅNG VÄG!

GÅRDAGENS CITAT:
- men adam måste du rööjke?
(på gotländska)
- men om du tycker att jag är fem år så är du fyrrra!
(på göteborska)
HAHAHH!! så lina och sandra humor -.-

min jul:

torsdag: jag&pappa vi gick upp städade och gjorde det julfint. tog fram alla klappar och la under gran och vidare! sen så kom susanne, cecilia och alexander. och så åt vi lite och sånt sen så kom delli&christoffer. och sen på kvällen hade vi våran julafton! fick massa fina grejer. det får ni se senare! och jag var jultomte HAHA trodde jag skulle dö av den dör masken. och sen så kör vi alltid julklappsleken, svårt att förklarar men skitkul! och då vann jag 4 grejer. och senare in på natten har vi en ny tradition att vi alltid kör pantgömme! eller asså det är samma sak som dunkgömme! hahaha SÅ KUL! och det bästa var när christoffer va nere i källaren (när jag räknade) och så gick jag in i badrummet då står han där med tomtemasken trodde mitt hjärta stannade för ett tag så hoppade han på mig så jag sprang åt skogen typ HAHA!
fredag: den riktiga julafton. och då så åt vi julgröt med mandel i, och det som fick mandeln skulle dra ett påhittat julrim. och stackars alexander fick den, men det gick ju bra. slutade bara med att alla typ rimmade tillslut! sen så under dagens lopp så åkte alla hem och så. men så kom susannes pappa till oss och cecilia stannade kvar. så det var vi  på julafton. jättemysig kväll verkligen helt perfekt!
lördag: eehm..shiet kommer inte ihåg! eller jo juste! haha.
vi gjorde inte alls mycket på lördagen. det var chilldagen! vi va ute och gick tog jättefina bilder som ni får se senare när jag lagt in dom på datan. och sen så gjorde vi inte mycket mer den dagen. och alexander kom till oss igen.
söndag: så packade vi ihop alla våra grejer för att förflytta hos in till självaste göteborg. för alla hade fått biobiljetter i julklapp. så hela familjen va samlad och skulle gå på nya änglagård (änglagård - tredje gången gillt) och äta god mat. jag beställde en heeelt underbar pasta! sen kollade vi på bion. den var liksom helt okej. typ så som dom andra filmerna! sen så efter bion åkte alla hem och sa hejdååå! vi kom hem och kollade på arn! sen så somnade vi typ haha.
måndag: gick upp vid halv 9 och åt frukost framför teven med pappa, mysigt! sen så fixade jag mig och sen så körde han min till tåget och så köpte vi lite fika till mig med. sen gick tåget hem mot värnamo, första gången jag åkte helt ensam! men det gick bra hihihi, fanns ju snygga killar på tåget så..HAHA! sen så kom jag hem. kändes jätteskönt, men saknar redan dom andra. och så på kvällen igår kom mormor&morfar hit och bengts föräldrar flr att fira liten julafton för mig. fick jättefina presenter här med. T.EX EN LAPTOP!!! hahaha okej nu kommer ni tycka jag är världens freak, men jag hade blivit tillsagd att öppna ett stort rött paket sist! och sen när jag började öppna och jag insåg att det var en laptop så började jag lipa! HAHA! men asså jag blev så jävla glad! och det visade sig att det var det paketet mamma hade hämtat i affären när jag inte fick hänga med in, som jag skrivit om längre ner! aah iallafall så startade den direkt och fixade allt. så låg vaken till 3 inatt! och pratade med jens HAHA den killen är ju rolig han!
idag: vaknade runt kvart i elva. och måste packa upp och duscha! sen får vi se vad dagen har att bjuda på. men NUUU måste jag springa på toa, skeeeta kissig suttit och hållt mig genom hela inlägget haha! smart sandra..smart.
men jag har iallafall haft en helt underbar jul och allt! hoppas nu haft lika underbart! hejdååå

LOVE IS JOY.

tjena bloggen. blir en trevlig liten nattupdate här då!
men igår så var det skola och då gjorde vi pepparkakashus HAHA vårat blev katastrof men det låg mycket glädje bakom det där huset..efter skolan hade jag gitarr, min sista gitarrlektion, sad but true! och jag&niklas spelade över tiden uuppsii! och jag glömde min bok hos han med åååh! hoppas verkligen att han fortsätter kursen nästa år då ska jag gå igen! sen efter det gick jag och mamma på stan och fixade dom sista julklapparna och sen köpte jag lite med bengt med. sen så åkte jag hem till pappa sov där. och idag så var det då skolavslutning, (ni ska få bilderna på måndag), sen så fick vi våra betyg är ganska nöjd. men sen så drog jag lina amra matilda ronja och jeta ner till lillakrogen för att äta. för alla går typ dit i värnamo efter skolavslutningar så vi väntade på att få ett bord i en timma. men det gäller ju att ha kontakter så vi fick borde liite snabbare tack vare cocci and friends. sen så åt vi +lovisa fanny och josefine. och jag testade sushi HAHA FAIL! sen så gick vi runt lite på stan köpte ett nagellack, jag hjälpte lina slå in paket haha blev skitfint bara för det. sen så tog jag&amra sälle hemåt. TACK TJEJER FÖR EN BRA BÖRJAN PÅ LOVET/ÄLSKAR ER! sen så gick jag hem då..och då så typ somnade jag! kollade på teve och sånt. sen kom pappa och vi åkte direkt till göteborg där jag är just nu. ska fira jul med pappsen iår längtar verkligen tills imon för då får vi alla våra julklappar för haha aah det är komplicerat liksom! så imon ska jag&pappa skotta snö och fixa massa. sen lite senare kommer susanne cecilia och alexander och lite efter det kommer christoffer&delli! kommer bli så fantastiskt mysigt imon. men ska upp tidigt imon så måste sova hejdååååååå

halllå rubriken..

hej igår efter jag kollat klart på filmen så gick jag och la mig! men somnade inte förens vid 2! för kunde inte sova och låg och messade med david hihih. och skolan idag har varit helt chill vilket det är dom sista dagarna. och jag har varit helt glad idag för det hände massa bra grejer igår! och lunchen idag va ju lätt bäst. hahaha min och linas humor! dagens citat: haha men vad läser ni då?... och efter skolan så fick jag skjuss hem av jeffan! och nu har jag ätit lite och nu ska jag städa rummet och packa UUUSCH hatar att packa och stääda! men aja hejdååå


kollade ju på denna filmen igår för det har gått massa snack om den så tog tag i mig själv och laddade ner den. den va faktiskt bra hade kanske förväntat mig mer fast kan inte sätta fingret på just vad! men tycker alla ska se den, för den va riktigt spännande och man vill verkligen veta hur det går!
den får 7av10!

ICA/DEVIL/LYCKA


HAHAHAHAHAHHA!!!
FJOORTIS..


nu har jag precis laddat ner filmen "devil" den där med dom människorna som fastnar i en hiss av djävulen eller vad det är. men först ska jag äta pizza som mamma&bengt kom hem med nu MUUMS! hejdåååå
JAG ÄR SÅ LYCKLIG JAG ÄR SÅ LYYYCKLIG...

-




take my hand, walk with me

igååår bloggade jag inte för satt inte vid datan!
gick upp vid åtta för jag skulle iväg och tjäna pengar! ...SHAKE THAT MONEYMAKER... jag visade upp typ en pianomatta inne på citygross och fick hjälp av lille hugo världens sötaste unge typ min blivande man. och sen så va jag hemma vid två tiden kanske. och då så kollade jag på high school musical 3, asså jag älskar dom filmerna hahah och zac efron är ju inte och leka med i dom filmerna säger ajg bara HAHA HAAAARREGUD man blir helt crazy iallafall jag för jag är ju ett litet musikal freak. okej nuu tog jag i lite grann men jag älskar stå på scen och sånt! och får grymt mycket insperation av sådana filmer därför älskar jag dom! sen så senare på kvällen så var vi bjudna hem till några vänner så vi va där åt skitgod mat och efterrätt. tog en taxi hem klockan 3 HAHA vart tog tiden vägen?! sen så idag vaknade jag och har kollat på ensam hemma 3 och spy kids. HAHA! går ju massa filmer vid jul på teve älskar det! men hejdåååå!

totaly spice!

skeeta dålig update. men inte haft tiden! måndags gick jag fyra lucia tåg och va hemma efter nio! och tisdags så var jag på begravning i varberg va oxå hemma sent! onsdags satt jag typ inte vid datan och igår pallade inte men nu är det fredag och jag har varit helt glad idag! och haft värsta energin fast nu är jag sur och orkar ingenting pga huvudvärk, slog i knät i skrivbordet och skrapade upp lite grann och mensvärk och sen irriterad för att jag måste hänga med till nydala ikväll vill bara va hemma. PALLAR INTE SÅNT HÄR! vi ska åka och kolla på en julkör visst det är skitmysigt och allt men orkar verkligen inte! men men...ska se om jag kan övertala mina päron. men aja vi hörs hejdåååå


TOTALY SPICE!
älskar er tjejer..

hemligt paket..

tjäääääänare!! jag och evelina latade oss heeeela kvällen och käkade non stop kändes det som HAHA! vet inte hur många gånger evelina frågade om jag var hungrig sååå kul! och så satt vi i typ en timma och kämpade med facebook spelet difficult eller va det heter haha vi gav upp till slut. och då var klockan lite efter ett på natten. och då får vi för oss att lägga oss i soffan och sätta på 13 snart 30! och käkade chips och lussekatter (yttligare lite mer mat i magen aldrig fel) sen så somnade vi i soffan och spenderade resten av natten och morgonen där. haha och vi åt aldrig frukost för vi va typ redan mätta HAHAHA klockrent, sen åkte jag hem runt 12 tiden. och då så fixade vi lite grejer på stan sen åkte hem. och åkte till bengt mamma&pappa för hans mamma hade fyllt år. sen så åkte vi hem. och så på kvällen kollade jag sex and the city och åt ben&jerry's MUMS! sen kollade jag lite paradise hotel, men somnade och blev vaken av min bror som kommit hem. och idag varit på stan köpt svarta jeans och en svart kofta för ska på begravning på tisdag...sen så va vi och handlade lite matvaror men då fick inte jag hänga med in för mamma! och jag frågade varför så sa hon bara att det fanns en andledning sen så kom hon tebax coh då hade hon hämtat sånt där postpaket ni vet! jag blev klart nyfikne och undrade vad det var så jag frågade så svarade hon inte då frågade jag om jag fick kolla då sa hon nej för det var julfrimärken till jobbbet och HAHAHA som om jag går på det eller! och jag fick inte ens kolla på självaste paketet! måste va en julklapp. fuuunderar på att smyga ut inatt och kolla GAAH SPÄNNANDE! så har jag,mamma och bengt bakat lussekatter mysigt och nu har jag suttit här ett tag. ska spela lite gitarr nu sen äta mumsig mat. sen blir det soffan och att läsa min bok som jag total fasnat i resten av kvällen! och om ni nu blev nyfikna så läser jag prinsessans dagbok läste ut ettan igår på är på andra boken DOM REKOMENDERAS! skeeeeta bra! och imon så ska jag va i skolan vid 7 på morgonen för att gå luciatåg! och jag ska gå fyra stycken imon kommer va helt sluuuut. men HEJJJDÅÅÅ!!

love is joy!

SKEPP O HOJ DÄR LANDKRABBOR!!!!!!
igår så hade vi konfa och lika kul som vanlig vi gjorde lergrejer HAHAHA! karins verk gick ju verkligen bra haha. så jag satt inte vid datan igår för pallade inte och jag sov hos min pappa så det var därföör oxå.men skolan idag va helt okej. spelade upp teater för en förskola. vi spelade askungen och jag var prins HAHA faiiil men det gick faktiskt riktigt bra. lite fel här och där men aja. sen så hälsade vi på gamla lärare när vi ändå var där kul att se alla igen! men sen så efter skolan va det luciaövning till halv fem trodde jag skulle dö. HAHA I'M BAAD! HAHAH. SE UPP SAXEN HÖLL HÅRT I BRAXEN FÖR NU KOMMER LAXEN!! HAHAHAHAHA aah min,amras och linas humor är ju inte att leka med!! GGGGG-SLIIIIDE. SUCK IT OOON!! HAHAHAHAHHAHA. sen så åkte jag hem och nu sitter jag hemma hos evelina ska spendera min natt här. vi får se vad vi hittar på senare men kinamat ska vi bannemig få i magen PUUUUSSSS


jag är mikrofonkåt!

dåålig uppdatering JAG VET! men jag hinner ingenting längre. jag suger i skolan haha och har inte suttit vid datan sen lördags?! helt sjukt är detta. men orkar inte berätta allt som hänt och vad allt jag gjort. men idag så va det skola och på morgonen så hade vi gympa och efter den märkte jag en grej som bara absolut inte får hända sandra ekdahl okej det va bara en dag MEN DET ÄR ILLA NOG! uuuuusch..och sen så har jag precis plockat ur diskmaskinen och skalat potatis kan man bli duktigare?? men just nu vill jag bara ha en ben&jerry glass och helg och en riktigt bra film att kolla på med underbara vänner. men kaaaaanske ska till växjö på lördag får se hur det blir mer det... PUUUUSSSSS

i mitt huvud idag:
FRÅN UNDERGROUND NIVÅ JAG SIKTAR MOT TOPPEN SÅ LÅNGT JAG KAN NÅ...LALALAL...MIKROFONKÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅT!

tjong i medaljongen

igår när jag skulle gå ut till bussen på morgonen stöter jag på en älg! och jag gillar inte älgar jag vet inte varför men dom stirrar alltid! för den älgen stog lite längre fram och verkligen stirrar på mig höll på att pissa på mig, så jag ringer bengt och så får han komma och köra ut mig till vägen HAHAH! det var megaläskigt..sen så när jag och jeffan har hoppat av bussen och kommit in i skolan hittar jag inte min mobil vi går hela vägen tebax men den ligger inte någonstans. så jag kom på att jag måste tappat den i bussen så fick hämta den efter skolan sen HAHA! och i skolan hade vi matteprov och det kändes bra tycker jag fast jag har vääldigt svårt med matte. efter skolan så gick jag och mamma ner på stan för att hitta ett par jeans till mig och det gjorde vi! hahah mycket bra mycket bra hahah! på kvällen så va jag på tonår för vi tjejer gjorde en boys night för killarna. för dom bjöd oss på tacos och sånt förra gången. riktigt lyckad kväll och lika roligt som alltid. sen så hände lite grejer på slutet med mig men det var bara skönt. amanda&antonia ni betyder grymt mycket för mig! så jag va hemma nån gång efter tolv. och idag det första jag gjorde va att duscha kände mig skiiitäcklig! och nu så sitter jag här funderar på att äta nått mumsigt för att bota min kurrande mage. såååå HEJDÅ

GRATTIS EVELINA. ÄLSKAR DIG!

HAHAHAHAHA

.....

denna dagen har varit sjuukt dålig vill inte ens snacka om det kan ju bara säga ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!!! VAD DET ÄR HÄÄÄRLIGT MED FALSKA MÄNNISKOR. jag önskar mig en pistol i julklapp med 2 skott i sen är jag nöjd..men tack vare min underbara klass och vänner och familj så klarar jag mig skitbra då behöver jag inget annat och skiter i falska människor, från skillnad till andra *host*.. *host*.. hahha och martin och arijan haha killar ni vet hur man börjar skratta fast man mår som man mår! haha och linns sång slår ju allt. MEN bort med allt dumt&tråkigt! efter skolan drog jag,carro,tessan och ewe ner till konfan haha okej det var lika kul som vanligt. haha vi körde min älsklingslek ni vet när man först ska sätta på sig vantar,mössa och halsduk sen hacka i blockchoklad typ?? HAHA aja skitsamma. sen efter det åkte jag hem "pluggade" och sen satte jag mig här. åt precis tacos fast blev lite för mätt hatar det! så ska sitta här nu sen sova.


med mun full av betong lärde mig att man inte kan säga allt.

HISS/DISS 13;16


PHC's hårinpackning:
den är så sjuktbra man ser verkligen skillnad!
detta är en av mina favoriter och det
är samma sak med deras shampo&balsam
man ser skilland! och den jag har är för
slitet&torrt hår och den är djupverkande och helt
underbar + luktar den skitgott. REKOMENDERAS!


Vintern:
det är ju bara såååå mysigt med all snö.
och plus så är det vackert ute i denna årstidern
och det blir en helt annan stämningen när det är
mörk man sitter inne dricker glögg och äter
pepparkakor. jag hissar vintern för
det är en årstid i sin egna sort verkligen!
och jag fyller ju även år då så.. ha-ha-ha..

Dålig remix:
det är de värsta som finns tycker jag. när man
gör en skeetadålig remix på en bra låt!
när jag hörde den där remixen på "love the way you lie"
som går på radion nu jag stängde av direkt!
såååå dåligt stör mig verkligen HAHA! va
bara tvungen att dissa detta och det gör jag HÅRT!!!

känslig hy:
jag har själv lite känslig hy.
blir lätt torr och händer och ben och får
väldigt lätt eksem! och det är verkligen hemskt.
eksem kliar så att man blir tokig!
och det är inte så snyggt att va
röd heller liksom! nääh uusch!
och ibland är det så pass att jag reagerar på en
del parfymer och body lotions! störande. men
hydrokotison ellr hur det stavas och idomin
är bra för eskem! så det har jag oftas alltid hemma!
DISSA HÅRT.

SSSSSTUDIEDAG

vaknade preics nu och började med att ringa mamma och sätta på datan. ska väl ta en liten matbit, blev sugen på en ost&skink smörgås FAN VA GOTT måste göra en sån nu bara fö det! hör av mig om det blir ändringar ;)

RSS 2.0