älskar dig, så som du är

hej jag har varit hemma typ en timma eller nått sånt. idag var det ganska soft dag i skolan haha jag var helt flumig idag med vet inte vad det är med mig nu för tiden(!)  och sen sista lektionen hade vi då slöjd haha jag&linn har bytt till träslöjd LYCKAT..och sen efter skolan väntade jag med jeffan och evelina på bussen sen så hoppade jag av vid maria för skulle hem till henne för hon var med kajsa och så ville dom dra ut så jag hänkade på där då, så cyklade vi till stan och typ luffade runt HAHHA SALUT! och sen typ spenderade vi lite tid i den som går upp och ner men alltid står stilla? JO TRAPPAN! hahaha (dålig humor) och sen så luffade vi runt lite mer och sen satte vi oss och väntade på att emsal&ellis skulle komma vilket tog hundra år för dom -.- och sen så kom dom sen hämtade min mamma mig vi åkte hem jag tog lite bilder läste läxan och nu sitter jag här och vill att tiden ska gå så jag äntligen kan bänka mig framför teven och njuta av fångarna på fotet!

dagens outfit ;
vit tröja med marinblå ränder  , vero moda
och under ett svart bas linne , JC
marinblå chinos , jerry



hahah sköna tjejer detta!
men hinner inte lägga upp mer bilder från dagen ni får mera imon nu är fångarna som gäller!

LÅÅÅNGT INLÄGG

det blev ju en liten nattbloggning i fredagsnatt då jaa haha!
lördag; gick upp kanska tidigt för att fixa MASSOR inför festen vi höll på att sätta dit ljudanläggningen och dj båset och dukade och finslipade allt! och sen gick alla hem och typ chillade järnet inför kvällen och fixade oss och duschade och lyssnade på skön musik sen så när alla var klara gick vi bort till fritidsgården där festen var då, och sen började gästerna strömma in och eftersom jag var fotograf så jag stog med kameran i högsta hugg och tog kort på alla par och sen så var det lite för drink och mingel och sen var det middag då. VÄRLDENS FINASTE&GODASTE BUFÉ EVER! den var helt underbar. och sen så höll några lite tal och sen så sjöng jag en sång för krille&delli då. jag sjöng kärleksvisan, acapella (det svåraste man kan göra) inte för att skryta men det är faktiskt så, och för er som inte vet vad acapella är. så är det när man inte har någon bakgrundmusik utan sjunger helt utan musik. men jag tyckte att det gick helt okej. typ hela våran familj började gråta och efter jag var färdig så började jag med gråta! och sen så under hela kvällen fick jag även massa beröm så antar jag lyckades! men tack alla för en underbar kväll. och grattis ännu en gång till krille&delli ni är bäst älskar er så mycket.
söndag; var helt sliten! för jag somnade 05:00 på morgonen efter den underbara och galna festen. så det var bara att stiga upp äta frukost sätta på sig kläder och gå bort och hjälpa till att plocha igjordning men ärligt talat så gjorde jag inte så jättemycket för jag blev skittrött och fick ont i huvet och hade världens slemhosta så jag gick hem och åt godis och la mig och somnade sen så kom alla tillbax efter ha plockat igjordning allt och så åt vi och pratade jag kollade på när alexander hade spelat in när jag sjöng hahah jag tyckte jag lät som världens kråka hatar höra mig själv sjunga! och sen så packade jag&pappa ihop och skulle åka hem och vi kommer inte så långt förens en lampa börjar lysa så vi stannar och kollar var det är som är fel och då vardet bara att kylvätskan var tom. och kylvätskan gör så motorn inte blir överhettad och typ börjar brinna. så vi fyllde på den och började köra igen sen kommer vi inte längre än ungefär 500 meter. så börjar lampan lysa igen och vi tänkte vafan är det här?! så vi stannar vid en busshållplats typ. och så ser vi hur det har droppat från bilen hela vägen och hur det är världens pöl under bilen. då är det typ hål eller nått fel på kylvätskans låda. så vi ringer till nått skit och sen så får vi vänta på att en bärgningsbil ska komma och hämta upp oss och efter en timma eller lite mer så kommer han då och så lastar vi på bilen och sen så åker vi till nått som heter stenungsund och sen så får vi vänta där lite och sen så kommer det en tjej med en hyrbil som vi skulle få hyra för att komma hem på nått sätt. och allt tgo typ 3 timmar! så vi var hemma vid elva! så var supertrött när vi kom hem och somnade typ direkt.
måndag; åter till skolan igen men denna dagen har varit en så jäkla niiiice dag!!!! haha för alla har typ varit helt övertrötta och alla har skrattat hela dan! sen efter skolan gick jag&jeffan hem till pappa för att vänta på bussen..och sen åkte vi buss hem och nu sitter jag här. men hejdåååå

DAGENS CITAT:

evelina - carro kom det på dig?!
carro - nej det kom ur mig!
jag -  HAHAHAHAHAHAH
dålig humor!

och sen var det när amanda skulle förklara för antonia vart tvättbjörnarna ligger.
antonia - men jag fattar inte vart det ligger? :o
amanda - men här ligger ju libanongången...
jag -  AHAHHAHAHAHAHA LIBANONGÅNGEN AHAHAHHA
( för det heter egentligen libanongården! )
antonia&amanda - HHAHAHAHAHHAHA
amanda - men iallfall! hahaha där ligger ju libanonGÅRDEN och sen ligger tvättabjörnarna här.
alla tre- HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA
( för hon sa tvättabjörnarna och det heter tvättbjörnarna )
dålig humor!

sen satt jag,carro och evelina och pratade på NO'n och så sa jag namnet jens
evelina - vadå jöns?
carro&jag -  HAHAHAHHAHA
dålig humor!


men grattis till er som ens pallar läsa detta extremt långa inlägg!

nattupdate!

DÅLIG UPDATE!
men har inte haft tiden! men i onsdags efter skolan gick jag&maria ner till värnamodagarna i världens jäkla ööööösregn HAHA och sen sprang vi ner för typ halva klevaliden inte så jättelyckat ;) och sen så hade vi bestämt med ludde kudde så vi var medhan hela kvällen hahha han är min soulmate number 2! haha "LUDDE FRÅGA OM DOM HAR  PÅ LAGRET HAHAHHA" världens dåligaste humor, sen stack maria hem vid 7 tiden och sen stack ludde kudde också så  jag drog till antonia&amanda och kollade på modevisningen med dom hahaha så kul vi hade asså shiet vad het S.B är!! kan inte säga namnet här bli pinsamt med asså shiet lätt min drömkille number 2 för min number 1 är bääst haha eller vad säger du maria? och sen så stack jag hem till pappa var hemma vid typ 9 tror jag.
TORSDAG; skola som vanligt kanska dryg men rolig dag hade hemkunskap sista lektionen hahahah jag&linn trodde vi skulle dö?! D-U-R-K SLAAAG! AHAHAHA. sen efter skolan gick jag ner till stan själv faktiskt för skulle köpa en mascara och sen gick jag hem till pappa igen och kollade på teve  i typ två timmar -.- sen sen vid fyra tiden gick jag ner till stan igen för att träffa B...haha jaa det var ju roligt, och jag var med B...en bra stund sen så bad maria mig komma till expert så sa hejdå till min lilla B... och så träffade jag även lina på vägen och pratade med henne var nödsituation (stavning) sen stannade jag även och pratade lite med linn, och sen träffade jag maria och kajsa då HAHAH jaa harregud säger jag bara det var ingen vanlig eftermiddag men sjuktbra ändå! och sen så ringde pappa och bad mig komma hem för vi skulle åka till göteborg. och så gick jag hem och så drog vi iväg vet inte när vi kom fram men det blev ganska sent. sen somnade jag typ direkt lite senare.
FREDAG; gick upp typ kvart i åtta för vi har hållt på hela dan med festen vi ska ha imon eller aah idag blir det ju nu eftersom hon är över tolv. så vi har typ lastat all dricka och lampor och partytält och massa bort till typ fritidsgården som vi hyrt då, och sen så har vi satt upp alla partytälten hahaha som liknade typ sunes sommar för allt gick åt *elvete ett tag! jag fick en stålpinne i huvet?! hahahha, och sen så har vi flyttat massa bord och gjort igjordning heeeela långa dan, och sen nu ikväll var vi borta på fritidsgården och då kom han som ska va diskjokey eller hur man säger/skriver..och så fixade vi all ljudanläggnig och ljus och satte upp discolampor i ladan som det ska va dans och sånt i senare på kvällen..jag är så jääkla taggad för jag ska va fotograf hela dan och ta kort på alla gäster som kommer och under hela festen är lite nervös för vill göra ett bra jobb men aah tror det kommer gå bra iallafall!! haha shiet detta blir ett långt inlägg men kommer inte blogga för kommer vara full rulle idag med hahaha xd men bloggar när jag kan och får tid. ha det så himla bra hejdåå


bilder från lingonskogen





lite bilder från igår hinner inte ladda upp mera redan missat massa på fångarna på fortet!!

du är det vackraste jag glömt

andra dagen i skolan det var kul det var ju inget seriöst idag heller för vi börjar att följa schemat imon. så vi typ pratade lite om olika grejer lånade bäcker och körde lekar, hahhaa natalias ögon! hahah så sööt hon är! och efter skolan väntade jag med linn på maria och sen gick jag&maria till sjukhuset för besfort ligger där sen typ åtta dagar tillbaka så vi hälsade på honom och va där i två timmar ungefär , den männsikan har seriösa ryck! HAHA, sen efter så gick vi och köpte cheeeeeeeeeeese doddles och gick hem hahaha sååååå långt!! sen när vi kom hem så packade maria sina badgrejer och hängde med mig&mami när vi skulle simma. det gick bra som varje tisdag! och när jag kom hem åt jag lite flingor var så jäkla hungrig höll på att dö och sen så packade jag till helgen för ska till pappa för vi ska ha fest för typ min "låtsasbror" men ser han som min rediga bror och hans tjej eller aag fru nu då för dom gifte sig i new york så dom ska typ ha en fest för oss närmaste på lördag, så är ledig från skolan på fredag bara för att vi ska till göteborg och fixa massa inför den. jag ska även va fotograf på den festen ÄR SKIT NERVÖS!!! men det kommer inte bli bra bloggande från och med idag fram till söndag ungefär, för kommer ha fult upp hela tiden fullproppade dagar men ska blogga så snart jag kan ha det bra tills dess puss!

SOMMAR 2010


osudden dagarna! en av dom var med lina&amra



världens bästa kväll med maria då vi var i åminne och kollade på brolle
och fick vår nya vän jens! hHAHA




tältade med maria,oliver och simon sjukaste kvällen!



värnern runt med mamma&bengt mysig resa!




falserbo lika kul som varje år!


göteborg med lina



göteborg med maria.
älskar göteborg stad!

detta var lite bilder från min sommar tack alla som gjorde den så underbar! men idag var det ju första skoldagen, nu kände jag verkligen hur jag saknat våran klass åååh älskar er ni är bäst! men det var kul idag kanske chill dag ändå. och efter skolan hämtade jag&jeffan våra nya busskort sen väntade vi på bussen i 45 minuter typ dog för ludde är så nedrans jobbig HAHA och anton så söt. och jag&jeffan hade våra samtal som alltid saknat dig gumman , och sen kom jag hem haha fick skjuss av grannen fram till huset! hahah och nu så sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem för ska hänga med henne ut i skogen och plocka lingon -.- men aja hejdååå

skola imon!!!

resten av bilderna


världens bästa fetto dag! HAHAHA





och en kladdkaka på det!


HAHAHAHAHAHAHAHHA denna underbara bild!!!
marias mästerverk...

TJENA det var resten av bilderna, vill bara säga tack maria för en underbar helg! det har varit jäkla mycket skratt som vanligt och aah..men imon är det skola som gäller är så himla taggad, men ikväll ska jag sova hos pappa längesen nu :/ ska bli skönt att få träffa han igen men innan jag ska till honom så ska jag ner till ljuseveka och kolla på marias fotbollsmatch kommer dö men aja! hörs imon åååh längtar!


dagens outfit:
ljusgrått linne - JC
mörk blå jeans - vet inte
ljusrosa kofta - peak performance

some pictures :D

heeellluu..dålig update men vi har ahft fullt upp hahaha men ni får lite bilder för orkar inte skriva allt vi gått igenom dom senaste dagarna HAHAH.



kul i fönstret

gratis toooooa!

maria tänker för fullt!


så kuuuuuuul

MOOOOOBIL
ni får resten imon måste sova nu!!!

heey bloggen

hej sitter hos maria nu! för vi ska ut snart när maria fixat sig :D men inte mycket mer att säga BYE.




heeeeeeeeeey seriösa bilder!!

kärlek vid första ögonkastet

hej denna dagen har varit rätt chillmode som vanligt..när mamma kom hem så red vi ut var borta ungefär en timma. sen när vi kom hem så duschade jag och sen hämtade jag&bengt pizza gud va gott det kan va ibland asså..och sen ringde jag maria för aaah det har hänt lite saker OCH SÅNT?!?!?!?!?!? iallafall och hon ska bo hos mig hela helgen kommer bli niiice och vi tror inte att vi ska till ljungbydagarna för det ska inte hända nått kul så aah..men hejdåååååå



old pic's :D

ändrad helg 11;50

tjena varit vaken en timma typ..pappa ringde och väkte mig typ kvart i elva för att berätta att jag&maria typ inte kan följa med upp för igår kväll åkte susanne in till lassarettet eller hur man säger..och hon har blivit inlagd så pappa var där nu men aah..så helgen blir istället att maria ska sova hos mig hela helgen för resten av hennes familj ska till smögen typ..och sen på lördag ska vi så som det ser ut nu till ljungby för det är ju ljungbydagarna:D och sen när mamma kommer hem så ska vi rida haha ska bli skitkul. men see yaaah

CEDARPEPPAR!

hej dålig update men i förrgår då var ju mitt senaste blogginlägg, och den dagen var vi ute hela dan skitkul som alltid. sen sov maria hos mig den natten och hahaha CHEDARPEPPAR!! I HAVE NO GASES! hahahaha dog av skratt, men sen så dagen efter gjorde vi ingenting maria åkte hem vid tolv ett någon gång. sen så när mamma kom hem simmade vi ju efter sin det var tisdag och sen så resten av kvällen spenderades framför teven. och idag vet jag inte vad som händer vi får se! men igår blev det även bestämmt att jag&maria ska till göteborg med min pappa, men hejdååå


sommaren 2009-

sdfghklkjgynh

HEY NU DRAR VI UT JAG BLOGGAR IKVÄLL PUSSSSSSS

wihuuuuuuu äckelbiiild :D

update 13;30

heej igår hade vi så sjukt kul. först så skulle ju våra vänner lära sig rida då. så vi gjorde igjordning våra hästar och sen red vi iväg hahaha så himla kul det var! sen så kom vi hem och då typ duschade alla för alla var svettiga till MAX, sen så åt vi god mat och jag&emma tog massa sjuka bilder men alla kommer inte upp här HAHAHHAH dödabilder. ja juste jag la ju in några stycken igår. och såg ni på bilderna att jag hade rött läppstift vad säger ni? mamma tyckte det var fint till mitt hår och när jag visade emma skrek hon SEXIGT! hahaha vet inte hur man ska ta det men aja..och sen så åt vi diamtårta som jag&mamma gjort den blev skitgod faktiskt. och sen i slutet av kvällen så spelade vi "med andra ord" asså mitt favoritspel verkligen. känner ni igen det? man typ är 2 o 2 i ett lag sen så ska man ta en lapp typ som det står ett ord eller en plats på eller nått annat och sen så ska man förklara det för sin lagkamrat fast med andra ord då man får inte säga det som står på lappen då. så om det står tex "hörnsoffa" så får jag inte säga hörn eller soffa. utan föklara det med andra ord hahaha så himla kul! för när lagkamraten inte kan får man typ lägga till lite teater HAAHAH aja jag och emma typ äger på det. för jag fick britney spears så började jag sjunga OOPS I DID'T AGAIN och det roliga var att istället för att säga britney spears så börjar hon sjunga med mig och sen skriker hon namnet alla typ dog av skratt. sen åkte dom hem och alla gick och la sig men jag låg i sången och läste istället haha var inte trött nästan ut en hel bok ungefär! låg i typ 2 timmar eller nått. aja men vet inte vad som händer idag vi får se! men BYE!!


CRAZY IN LOVE WITH THIS BITCH







time to get deep, 22;43

heeeej haha jag har så himla tråkigt!! men inte gjort mycket idag, jag städade mitt skirvbord harregud vad grejer jag hade i dom lådorna -.- men typ inte gjort mera idag så inte mer att skriva om dagen. men ååååh längtar verkligen skitmycket till imon för då  kommer emma hit SAKNAR HENNE SÅ GRYMT MYCKET! ni fattar inte denna tjejen är så otroligt bäst, men iallafall så kommer hon och hennes familj hit imon och dom ska rida HAHA lycka till säger vi till dom, men kanske updaterar imon vi får se ha det bra hejdååå


galen men världens bästa och skönaste tjej,älskar dig


älskade älskade bror. du bor i åre och vi syns inte alls ofta!
du är den som jag känner står mig närmast i vår familj, du tvingade
mig alltid att klia dig på ryggen varje morgon innan du steg upp.
du är min tryggaste punkt har alltid känt så, och så fort pappa inte var hemma
så bakade vi alltid oftast blev det pannkakor eller sockerkaka.
du betyder mer än du vet för mig. jag älskar dig



min syster är så otroligt bäst går inte förklara och hon bor i stockholm
träffas inte heller ofta. jag saknar dig hur mycket som helst
och dig kan jag verkligen prata med om allt verkligen! du är som min absoluta bästa vän
går lita på dig och jag älskar dig med hela mitt hjärta!

ingen rubrik

godmorgon vaknade för typ en timma sen. och igår när jag kollade på facebook då fick jag ett meddelande frå min bror och han frågade att om jag hade tappat min mobil typ i stan. jag bah jo men hittade inte den har du den?! och sen senare svarade han att telia hade ringt till honom för mitt mobilnummer är hans gamla så det står fortfarande på honom, då hade iallafall telia ringt och sagt att det var någon tysk som lämnat in den och allmänt den som upphittad! shiet asså vilken jäkla tur jag har :o så mamma har den nu och jag får tillbax den när hon kommer hem. men ska typ städa lite på rummet eller nått idag har as ont i mina ben?! vet inte varför men hejdåååå


hejdåå mobilen :'(

tjena bloggen.dålig update jag vet men orkar inte skriva om dagen och igår när vi va i jönköping så tar marias inlägg från hennes blogg

igår: när vi hade satt oss på tåget och väntade på att det skulle köra så kom det in väärsta psykopaten och typ kom fram till oss och började skrika och allt om att tåget skulle sprängas och allt men sen efter ett tag åkte vi iallafall och kom fram vid halv två och då gick vi runt på stan och åt donken och så men ingen av oss var på shopping humör så vi gick runt och flummade osv sen träffade vi rasmus och han hjälpte oss att hitta afroshop sen åkte han igen och då åkte vi buss till a6 och gick runt där och jag hittade lite saker men inget som jag köpte bara en kofta på hm sen iallafall när vi skulle gå in på stadium så bara hör jag någon som säger ''hälsar man inte'' och vem står där då jooo ludde som gästbloggade här ni vet så då var vi med han och hans kompis resten av tiden sen och jag hittade en skitsnygg jacka men alla tyckte att den typ var ful så jag köpte inte den:( & sen kom vi hem typ halv åtta sen sov jag hos sandra inatt
idag: vi hade ställt klockan på nio och då gick vi upp och åt frukost bestående av kaffe och sen fixade vi oss och sånt innan vi cyklade hem till mig och jag bytte om och sånt sen cyklade vi till gröndal där ludde var och hämtade honom sen cyklade vi ner till stan och sen upp igen och så kommer sandra bigass på att hon har tappat sin mobil NÅGONSTANS så halva dagen spenderade vi till att leta efter den men vi hittade den inte haha sen stack vi till hornaryd och åt pommer sen stod vi där utanför och typ dansade!? sen åkte ludde hem och då stack vi till konst i typ fem minuter sen till trälle där vi träffade saga och maja och snackade med dom en stund sen åkte vi ner till stan och satte oss i åbro och träffade narcis och damir lite sen skämde vi ut oss och sen blev vi inbjudna till en grillfest så var vi där i en halvtimma timma innan vi drog hem
hahah här har ni dagarna :D men ni får bilder imon ska försöka sova nu hejdååå

NU ÅKER VI 11;12





godnatt

& nu vidare till personen som faktiskt får mej att klara varje dag med ett leende på läpparna. SANDRA EKDAHL..vafan skulle jag göra utan dej du är så mycket mer för mej än va du någonsin kan föreställa dej.du finns alltid där för mej och jag hoppas att du känner att jag finns där för dej med för jag försöker verkligen..jag är ingenting utan dej det lovar jag.alla våra minnen knäcker våran humor hah som ingen annan fattar..ibland när jag är i svåra situationer tänker jag "hur skulle sandra gjort,va skulle sandra sagt" för du ger mej så mycket du är min förebild.
bara 8 dagar kvar nu fyfan va kul vi kommer ha!
jag älskar dej,då nu & föralltid. /
mariahellström


jag älskar dig honey du är bäst kommer aldrig ångra att jag träffade dig.

 


nya utebilder 21;48

hej igen..asså mitt inlägg här nere jag vet inte vad som hände men jag typ bröt ihop för jag kände att allt gick för snabbt och att tiden gick förbi mig och jag fick typ inte luft och det är då man verkligen förstår hur jäkla bra vänner jag har och hur dom verkligen bryr er! ÄLSKAR ER NI ÄR DOM BÄSTA. men samtidigt så finns det folk som är idioter och tänker inte sånna man trodde var sin vän skiter fullständigt i en! men men idag så var jag&mamma och simmade, vi har bestämmt oss för att gå och simma varje tisdag. det är skitbra träning för när man simmar rör man typ alla musklerna i kroppen och sen så ska jag ut och gå en dag i veckan med för jag skiter i fotbollen pallar inte HAHAHA så nu blir det nya tag. haha och sen när vi kom hem så typ var jag ute lite och sprang typ på trädgården HAHA aja :D imon tar jag&maria tåget till jönköping ååh skönt att komma bort från äckelvärnamo! så vi ska väl dit och maria ska ju "KÖPA EN JACKA" HAHAHAHA!!! men aja kanske slänger in ett inlägg innan vi åker imon!






TOG BILDER INNAN..

orkar inteeee

hej och godmorgon för mig jag vaknade nu.,asså jag får ppppppppppppanik! känns som om jag inte gjort något denna sommaren helt seriöst känns som om jag bara har suttit på en stol och inte gjort ett piss ÅÅÅH får panik.....................................................................visst det har hänt mycket och sånt men ändå!! och alla har alltid något planerat medans jag bara sitter hemma och kollar på teve typ ååh känner mig skitmisslyckad just nu, och sen plus så drars jag till idioter ååh det är väl inte olagligt att hänga sig ?! för omg jag gör det snart får panik på mig själv SKJUT MIG NÅGON..

freddie prinze jr

godmorgon vaknade nyss igår hände ingenting var bara hemma och hade världens slappdag. satt bara framför datan och teven non stop. och sen igår kollade jag på filmen "summer catch" asså FREDDIE PRINZE JR hetaste på länge i den filmen hahah harregud fick panik när jag kollade på han igår! sen efter det satte jag på en av mina v.ä.n.n.e.r. filmer hahah typ hundra år gamla men ändå kul, sen gick jag och la mig typ vid halv 3, men idag får vi se lite vad som händer inte fint väder här så kanske drar hem till nån eller dom får seriöst komma hit jag ooorkar inte röra på mig idag! HAHA. men aja hörs under dagen! :D



asfghjhjkl

hej varit hemma en stund nu. men igår så gjorde vi inget speciellt vi kollade på teve och myste typ. somnade typ vid ett tiden sen vaknade jag vid tio tiden. åt frukost och sen åkte vi hem efter två timmar ungefär. och idag vet jag inte vad som händer men aja BYE !



bilder från igår.

wazuup?

hej vaknade typ vid tolv eller nått jag venneh..men igår stack jag in till stan träffade adis så typ var vi ute och bara gick runt sen började det typ regna vi så sprang in till pappas lägenhet och fastnade framför teven! soch jag skulle hem vid 7 så vi började gå  hem mot adis igen för hade min cykel där. och sen så hans bröder asså jag säger bara HARREGUD dom dödade mig HAHAHHA sämsta humorn någonsin typ..aah shiet. sen så kom jag hem yup vid 7 då och då så åt vi kräftor omg så himla gott! men idag senare ska vi till mormor&morfar för dom är i sin stuga i hillerstorp och sova där inatt för mamma&bengt ska hem till några vänner och sånt..och imon ska jag äntligen leka med amra gumman saknat sönder den tönten! men aja BYYYE

ewan mcgregor, ny drog

heej bad uppdatering men men..
igår var jag bara hemma för jag städa hela huset men jag suger på att städa så aah HAHA kan inte kalla det städning. och jag gjorde det för att tjäna pengar liksom..och sen resten av dan låg jag typ bara i soffan och dog :D hahah och sen så började jag smsa med adis och sen så skulle jag berätta lite grejer som hänt när han varit borta så han ringde mig och det slutade med att vi låg och pratade i 6 timmar! 6 TIMMAR!!!! hallå vi la på 04:56 idag på morgonen?! helt sjukt så jag vaknade nu vid ett. men men..idag ska jag baka blåbärsmuffins tror jag och sen dra in till stan och träffa adis fast inget är bestämt än. men hejdååååå

ewan mcgregor - your song

en låt från "moulin rouge" asså han ger mig gåshud lyssna på hans sångröst! GAAAH drogar..


nya,naturliga pic's och massa bra musik!







denbo ft klockren - min vackra tjej

sofijah - varför

petter ft veronica maggio - längesen

afasi & filthy - jobb

marie fredriksson - ännu doftar kärlek

ulrik munther - life

AKTIVERA BACKARNA 11;49

igår var ju jag och maria ute som sagt hahah asså så mycket har vi nog aldrig skämt ut oss! kommer inte ihåg allt som hänt men vi skämde ut oss framför typ värnamos mest idiotiska gäng. och så var vi nere i stan en sväng och då var det massa killar i två fönster som var typ 19 eller nått. hahah och dom bah tjena tjejer! och typ massa hahaha och sen så cyklade vi förbi dom typ två gånger och allt shiet. och jag vet inte hur jag lyckades men jag skulle härma dom och när jag gjorde det slog jag i mitt bakhuve i cykelstyret HAHAHA gjorde as ont. och sen så skulle vi upp till konsgräset igen så vi måste cykla förbi dom i fönstret. och när vi är påväg får maria typ damp så hon bah SANDRA VÄND AKTIVERA BACKARNA!! och jag typ dör och killarna typ bara kollar på oss och skrattar skitmycket och sen står jag och maria och diskuterar minst en kvart om varför vi ska cykla förbi. haha helt onödigt men sen får jag henne att cykla förbi så vi kommer någonstans och då typ börjar dom prata med oss och sånt men vi cyklar förbi säger typ hej och inget mera. sen kommer vi lite längre bort på vägen så kör jag in i en vägg och massa. men sen när vi kommit till klevaliden så kör det förbi en gubbe i en bil och bah hejdå tjejer! och vi har inte sett han innan. och sen två sekunder efter kommer det en kille på en cykel och han gör typ pussmunnar åt oss och sen ler han HAHA vi bah hallå? hemskt va alla är sociala idag typ. HAHAH gud vilka teorier vi hade om dom människorna och sen i mitt i klevaliden går maria sko sönder! haha asså hela hennes ena skosula typ sitter helt löst så hon kunde inte gå och jag slå går den av och bara ligger kvar i kleva och jag får världens skrattattak så jag sätter mig i kleva och skrattar hela tiden och maria bah sandra!! kom nu nej min skosuuuula! och alla människor som går förbi oss typ whata fuck. och sen så tappar hon den andra skosulan med HAHAH shiet asså.. men sen så satt vi lite vid trälle sen stack vi hem och var hemma typ vid 9 tiden. och nu ska jag äta och sen bara ta det lugnt idag! men hejdåååå





kort morgon inlägg

godmorgon vi har typ varit vakna i en timma så nu sitter jag här för maria typ städar sin gaderob hahah jag säger bara harregud vad kläder människan har..sen ska vi typ fixa oss sen dra ut en stund tror jag. men bloggar sen när jag är hemma ikvääälll PUSS

ÄÄÄÄÄÄCKEL

idag stack jag ju som sagt till maria typ vid tolv blev det. och först så fixade vi oss lite sen drog vi till matjätten för att träffa bessi snabbt och sen så drog vi hem igen för att äta. sen drog vi ut igen för att träffa en person..men han typ dissade mig som bajs så jag typ sket i han så vi drog till typ ner till stan och gick runt och massa skit. sen drog vi till konstgräset och spenderade hela vår kväll där. hahah bästa kvällen för vi låg där och då var det typ ett gäng killar som körde fotbollslek typ. och då la vi oss och kollade på när dom körde det var as skojjjjj. för en av dom hade med son som var typ fem och han var skitgullig. han räckte ut tungan mot oss och allt typ och sen så började vi typ prata med en av dom. och sen så körde vi lite fotboll med han och han lille sötnosen! och sen kom han som dissade mig tidigare på dan, sån idiot seriöst. sen så fick alla damp för lina,damir och jeta kom så berätta vi allt så dom fick damputbrott och alla började skälla på idioten och aah..sen resten av kvällen så var det jag,maria,damir,lina,jeta,josef haha bäst. och sen drog alla hem, och ska sova hos maria tonight så vi kom hem typ vid 10 så nu ska jag tvätta av mig sminket sen ska vi kolla på film "the last song" men GODNATTTTT





D U Ä R B Ä S T

morning 10;35

godmorgon vaknade runt 9 tiden typ, så ätit frukost haha det blev lite blåbär&mjölk. och vid elva ska jag till maria så ska fixa mig nu sen dra dit och sova där tonight ser det ut som nu iallafall. men antar jag slänger in ett inlägg senare ikväll eller nått. BYYYE

gårdagens inköp


handväska med typ runda nitar
från väskman, 300:- men rea så kostade 199:-


svarta tights med läder
från MQ, 499:- men rea så kostade 249:-

stor t-shirt med svart tryck
från MQ, 249:- men rea så kostade 69:-

hårborste och hårspray från Åhléns.

bästa dagen på länge

världens bästa dag! gick upp kvart över 8 idag, för pappa&susanne skulle till västervik och då skulle dom släppa av mig i jönköping där mama&bengt hämtade upp mig så gick vi lite på A6 och sånt, shoppade lite men det får ni se imon :) och sen kom vi hem då fick jag DAMP för samma helg som jag ska på bröllopfest i göteborg då är det värnamodagarna!!! och förra året var vi i stockholm på värnamodagarna!! så jag typ lipade i en halvtimma för var trött,orkade inte och var typ arg. haha sen duschade jag och sen drog jag till maria saknat my niggah hur mycket som helst! och då fixade jag mig lite sen drog vi ut typ cyklade runt och hela kvällen har det varit damp/skratt/minnen. vi träffade på 2 skitsöta små killar som var typ 8 år haha sjuktstörda var dom!! och sen stod vi i mål när agon&labb bombade massa bollar fick en as hård på foten och i huvet...lyckat...men ska sova nu hejdåååå

RSS 2.0